Смонтируй-Това Е! Монтиране на стена за малки ТЕЛЕВИЗИОННИ монитора |монтиране на телевизора на колела Идеална за екрани с диагонал 19-32 инча | Нископрофилен, елеган?
  • New

Смонтируй-Това Е! Монтиране на стена за малки ТЕЛЕВИЗИОННИ монитора |монтиране на телевизора на колела Идеална за екрани с

BGN 18.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Съвместимост : Това е планина за телевизора RV може да се използва с телевизор всяка марка или монитор на КОМПЮТЪР с резолюция VESA до 100x100 мм и телевизор 19-25 инчаСВЕРХПРОЧНОЕ определяне на : Характеристиките на Монтиране на стена VESA е по-нисък профил (2.4 инча от стената) и тънък дизайн. Тя позволява да се наклони екран на 12 градуса надолу и се завърта на 30 градуса наляво и надясно. Здрава конструкция издържа на натоварване до около 44 паунда!.Универсален адаптер за монтиране на телевизора / монитора : Използвайте нашата удължат този първи плоча за монтиране на стена телевизор, за разширяване на зоната на действие на съществуващия стойки за телевизори с плосък екран 32-55 инча, led и LCD телевизори. Конвертира размера на VESA в размер 400x200. ЗДРАВА СТОМАНЕНА ПЛОЧА с монтажни системи VESA : конструкция от толстостенной стомана.Товароподемност 66 килограма.Моля, обърнете внимание, че действителната товароподемност може да бъде ограничен капацитет за закрепване, а не с капацитет адаптер VESA.Лесно ИНСТАЛИРАНЕ : Монтиране на стена монитора на компютъра и такса VESA идват с всички инструменти, уреди и инструкции, необходими за монтаж.За определяне на телевизора или монитора на стената е необходимо е една родословна.Монтиране на стена за малък ТЕЛЕВИЗОР-монитор е Подходящ за един екрана на компютъра или телевизора размер 19 20 21 22 23 24 25 инча с максимално тегло опора 44 паунда всеки с помощта на квадратен фигурата на дупки за болтове VESA размер 75x75 мм или 100x100 мм на задния панел на телевизора / монитора е Прикрепен към един висок ток на стената.Монтиране на стена за малък ТЕЛЕВИЗОР-монитор е Подходящ за един екрана на компютъра или телевизора размер 19 20 21 22 23 24 25 инча с максимално тегло опора 44 паунда всеки с помощта на квадратен фигурата на дупки за болтове VESA размер 75x75 мм или 100x100 мм на задния панел на телевизора / монитора е Прикрепен към един висок ток на стената.