Reyife Празнична Статуетка Коледно, Кристално Украса за Коледната Елха, Коледен Орнамент за Камина, Маса, Централна Част, с Подарък кутия (Зелено Стъкло)
  • New

Reyife Празнична Статуетка Коледно, Кристално Украса за Коледната Елха, Коледен Орнамент за Камина, Маса, Централна Част,

BGN 8.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Уникална, но елегантен кристален коледна елха за коледните декор тази година ще даде на вашите бижута магически и традиционен духКоледен декор, за да добавите празничност празници за фестивалната зимата.Коледен подарък за вашето семейство или приятели, за да им поднесе голяма изненада. 【Материал от кристалния Коледните дърво】 Зелено стъкло и смола. 【Размер на кристал коледно】- Височината на елхата : 3,54 инча / 9 см; Диаметър на коледни елхи : 2,16 инча / 5,5 см; Опаковка в перфектна кутия за подарък.Идва с 4 кръгли двустранна скотчами. 【Използването на коледно】 е идеален за поставяне в дома, офиса и колата като украса.Идеален подарък за възрастните хора, най-добрите приятели, бизнес партньори, семейства, любовници или колектори на скъпоценни камъни на Коледа с най-добри пожелания.Уникална, но елегантен кристален коледна елха за коледните декор тази година ще даде на вашите бижута магически и традиционен дух.Коледен декор, за да добавите празничност празници за фестивалната зимата.Коледен подарък за вашето семейство или приятели, за да им поднесе голяма изненада. 【Материал от кристалния Коледните дърво】 Зелено стъкло и смола. 【Размер на кристал коледно】- Височината на елхата : 3,54 инча / 9 см; Диаметър на коледни елхи : 2,16 инча / 5,5 см; Опаковка в перфектна кутия за подарък.Идва с 4 кръгли двустранна скотчами. 【Използването на коледно】 е идеален за поставяне в дома, офиса и колата като украса.Идеален подарък за възрастните хора, най-добрите приятели, бизнес партньори, семейства, любовници или колектори на скъпоценни камъни на Коледа с най-добри пожелания.