Папка за визитки LIUDU с 9 джобове, 720 Джобове слот за карти с 40 ръкави, Държач за карти с цип за детски подаръци (Черни 720 джобове)
  • New

Папка за визитки LIUDU с 9 джобове, 720 Джобове слот за карти с 40 ръкави, Държач за карти с цип за детски подаръци (Черни 720

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Децата ще го харесат】 Дизайн ярки и толкова сладъкИдеално за деца, които обичат игри карти.Направете от него прекрасни детски подаръци. 【Размеривместимость】 Общият размер на папка за визитки е 13,18x10,6x1,77 инча, размер на на един джоб - 2,67x3,58 инча, на страница 9 джобове, и в нея може да се съхранява 720 картички. 【Лесно да носите със себе си】 Калъф за карти е снабден с цип, предотвращающей выскальзывание карти, и удобна за носене дръжка. 3 метални халки за закрепване на затихване, те лесно отварят, и те могат да увеличат или намалят размера на тялото. 【Пълна защита】 Повърхност задължителни за картички изработени от полиуретанова материал, а с цип герметична.Калъф за карта, с вътрешната страна е изработена от прозрачен полипропилен, трайни, водоустойчиви, пыленепроницаемый, много здрав, това е лесно да се повреди и тя напълно предпазва картата от избледняване и мръсотия. 【Гаранция на продукта】 Гаранционния срок е една година.Ако качеството на продукта е ниско, той може да бъде заменен безплатно в рамките на една година.На децата ще го харесат : дизайн, ярки и толкова сладък.Идеално за деца, които обичат игри карти.Направете от него прекрасни детски подаръци.Два стила : Първият модел : 4 джоба, 400 места за съхранение на карти. 2-ри модел : 9 джобове, 720 места за съхранение на карти.Лесен за носене : Калъф за карти е снабден с цип, предотвращающей выскальзывание карти, и удобна за носене презрамка за писалки. 3 метални пръстени, които определят за монтиране, лесно се отварят и могат да увеличат или намалят размера на тялото.Пълна защита : Повърхността задължителни за картички изработени от полиуретанова материал, както светкавица герметична.Калъф за карта, с вътрешната страна е изработена от прозрачен полипропилен, трайни, водоустойчиви, пыленепроницаемый, много здрав, това е лесно да се повреди и тя напълно предпазва картата от избледняване и мръсотия.