Четка За Къпане, Четка За Баня С Мек Косъм С Дълга Дръжка, Дълбоко Почистване На Кожата, Пилинг На Скрубер За Тяло, Четка За Душата (Бяла)
  • New

Четка За Къпане, Четка За Баня С Мек Косъм С Дълга Дръжка, Дълбоко Почистване На Кожата, Пилинг На Скрубер За

BGN 6.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Може дълбоко почистване на тялото, премахване на замърсяванията и излишните мазнини от кожата, отшелушивая и запазване на здравето на кожатаОтговаря на эргономичному дизайн, удлиняющаяся дръжка, достатъчно дълга, за да се достигне до гърба, подходящи за почистване на тялото.Масаж на тяло, отпуснете мускулите и махнете отметката от умора, за да се чувствате комфортно.- Мека и гладка коса четки, добра здравина и еластичност, не вредят на кожата.Отвор за захващане на опашката четка позволява виси четка, за да изсъхне, което спестява място и е удобна за съхранение.Може дълбоко почистване на тялото, премахване на замърсяванията и излишните мазнини от кожата, отшелушивая и запазване на здравето на кожата.Отговаря на эргономичному дизайн, удлиняющаяся дръжка, достатъчно дълга, за да се достигне до гърба, подходящи за почистване на тялото.Масаж на тяло, отпуснете мускулите и махнете отметката от умора, за да се чувствате комфортно.- Мека и гладка коса четки, добра здравина и еластичност, не вредят на кожата.Отвор за захващане на опашката четка позволява виси четка, за да изсъхне, което спестява място и е удобна за съхранение.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Четка за баня Материал : PP + найлон Цвят : бял, зелен (опция) Размер : приблизително 36x8x3 см / 14,2x3,1x1,2 инча Тегло : Приблизително 230 г /8,1 грама Приложение : Използва се като четка за баня Осъществяване списък : 1 х четка за баня Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bath Brush
Material:
PP+Nylon
Color:
White, Green(Optional)
Size:
Approx.36x8x3cm / 14.2x3.1x1.2in
Weight:
Approx.230g/8.1oz
Application:
Used as bath brush
Package List:
1 x Bath Brush:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: