Професионален Фризьорски Бръснач със стрейт Едж с Дървена Дръжка и 100 Остриета с един Кант, Мъжки Директен Самобръсначка За Любим Бръснене, Ръчно Самобръсначка за ?
  • New

Професионален Фризьорски Бръснач със стрейт Едж с Дървена Дръжка и 100 Остриета с един Кант, Мъжки Директен Самобръсначка За

BGN 28.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висококачествени материали】 на Помещение включва : 1 х Бръснач с прав ръб; 100 х остриета с един ръбНашата фризьорски бръснач straight edge е изработен от висококачествена неръждаема стомана.Здрав, дълъг живот за постигане на най-добри експлоатационни характеристики.Всяка острието на индивидуално обвити от восъчна хартия, която да издържи много бритий.Салонное качество на професионален клас, не ръждясва и не накърняват или при използване.Държач за ножче за фризьорски салон може да се използва както у дома, така и в фризьорски салони. 【Ергономична дървена дръжка】 Лека фризьорски бръснач с прав ръб, с удобна здрава дървена дръжка.Ергономична дръжка предоставя по-добър захват за перфектно бръснене.Няма да е лесно выскальзывать от ръцете, по-безопасни за използване, осигуряване на правилния ъгъл на задържане, за да се избегне дискомфорт. Директни самобръсначка за мъже причиняват по-малко вибрации от острието на бръснач по време на бръснене.Лесен за маневриране и задълбочено бръснене.Осигурява комфортен, гладко и лесно традиционно бръснене.Оставяйки кожата, без никакво раздразнение. 【Лесна подмяна】 Опасна самобръсначка за оформяне на брада, има лесно се отваря защита на острието, така че можете спокойно и лесно да се замени всеки нож.Моля, заключете нож в защитна стена и поставете капачката в правилната позиция.Внимателно стиснете капака, преди да я затворите, за да осигури надеждно сцепление и да се избегне загуба на острието. 【Широко приложение】 Сгъваем бръснач, подходящ за носене на ръка, пътуване, работа в фризьорски салони и салони за красота или лична употреба.Отличен за обяснения на линията на растеж на косата, на кант, на брадата, козлиных бородок и вежди.Можете да го носите удобно място. 【Идеален подарък за мъже】 Мода и класика. Самобръсначка с прав нож - идеален подарък за мъже, баща, съпруг, приятел, годеник или специални хора в живота си.