Ibluelover Женски Кърпа За Коса от Микрофибър, Впитывающий Обрат, Тюрбан За Коса, Бързосъхнеща Капачка, Капачка за Коса с Модел на Заек и Лисица за дълга Къдрава Гъста Ко?
  • New

Ibluelover Женски Кърпа За Коса от Микрофибър, Впитывающий Обрат, Тюрбан За Коса, Бързосъхнеща Капачка, Капачка за Коса с Модел

BGN 7.86

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Размер : 25*65 см, един размер подходящ за повечето косата, като мокри дълга къдрава гъста коса и т. Материал : микрофибър, мека и бързосъхнеща. Супер впитывающая : изработена от супер попиваща тъкан от супер-тънки влакна, подобрена плат абсорбира вода повече от 8 пъти повече от теглото си. Лесна употреба : Быстросохнущее кърпа за коса има бутон и пръстен за предотвратяване на разпространение.Шапка с копчета лесен за използване.Просто увийте косата с кърпа и се разтварят ги, след душ.Тя може да абсорбира повече от 50% от водата за 10 минути. В много случаи : кърпа от микрофибър могат да се носят със себе си.Можете да се разхождаме, когато косата ви все още не е напълно сух, да работят с шапочкой за коса, направете грим, да готвя и да се отдадете на домашно стопанство.Той също така е подходящ за занимания във фитнес залата, пътуване, туризъм, плаж, спорт, йога, къмпинг, почивка сред природата, семейство, хотел, партита край басейна и на професионален фризьор.Характеристика на продукта 1. Размер : 25 * 65 см, един размер подходящ за повечето косата, като дълга къдрава гъста коса и т. Материал : микрофибър, мека и бързосъхнеща. Супер абсорбиращи : изработена от супер абсорбираща тъкан от супер-тънки влакна, подобрена плат абсорбира вода повече от 8 пъти повече от теглото си. Цвят : розов, син, лилав Осъществяване на стоките, 1 бр., обвиване на тялото с кърпа за коса "моля, Обърнете внимание : възможни са грешки на 1-2 см от ръчно измерване. (1 инч = 2,54 см).