Регулируеми Колани за коне Z & X Horse Bridle - Юздите на коня - Здрави Юзди за езда, Подходящи за малки коне
  • New

Регулируеми Колани за коне Z & X Horse Bridle - Юздите на коня - Здрави Юзди за езда, Подходящи за малки коне

BGN 25.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Регулируема по -Лесно поставяне на оглавник на коня, регулируеми катарами, дължина може да се регулира в зависимост от големината на коня, удобен за използванеЕфективно избягвайте притеснения, които сте загрижени за това, че не можете да носите поради неотговарящи на изискванията размер.Подходящ е за малко коня. ★ Защо трябва да конче-пътеки - оглавник лесно се побира върху коня, тя е много практичен аксесоар за езда, който ще ви помогне лесно да контролирате коня.Накарай вас и коня си, за да блесне по-ярко, когато карате езда. ★ Здрав материал е Нашата пътеки за коне е направена от висококачествен PVC материал, износостойкого, трайни и трайни.- Висока плътност, по-силна съпротива на напрежение, по-издръжливи и дълготрайни. ★ Професионален дизайн - Ергономичен носа еластична превръзка е с форма, която намалява натиска върху горната челюст и коренните зъби. Намалява налягането върху главата на коня. ★ Функция - Пътеки и за коня анатомична форма може да се разпределя равномерно натиска върху цялата глава на кон за комфорт.За ефективно защитават кожата на коня.Спецификация : Материал : кукла съдържание на Пакета : 1 * повод за коня Характеристика : високо регулируем повод за кон с повишена издръжливост.- Висока плътност, по-здрав и издръжлив на употреба.Оглавник лесно се побира в главата на коня, това е директен заместител на изношенному.Практичен аксесоар за езда, който ще ви помогне лесно да контролирате коня.Ярък цвят и прозрачна текстура, подходящ за използване на конете.Благодарение на дизайна на ключалката дължина може да се коригира в съответствие с размера на главата на коня си, което е удобно за използване.Забележка Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има малка разлика в цвета на снимки и действителната стока.

Material:
PU
Package list:
1 * Horse Halter:
Feature:
High quality adjustable horse halter with super durability.High density, firmer and more durable in use. Easy to put the halter on the head of your horse, a direct replacement for the worn one. :
A practical accessory for horse riding, help you to control and restraint horse easily. Bright color and clear texture, suitable for horse use. With buckle design, the length can be adjusted according to the head size of your horse, convenient to use.:
Note:
Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there may be a little difference in the color of the pictures and the actual item. :