Lobonbo Dc12V 300Psi Автомобил Помпа за Помпане на Гуми, Мини Въздушен Компресор, Гумата Помпа с Манометром за Автомобил, Велосипед, Мотоциклет, на Топчета (Черен)
  • New

Lobonbo Dc12V 300Psi Автомобил Помпа за Помпане на Гуми, Мини Въздушен Компресор, Гумата Помпа с Манометром за Автомобил, Велосипед,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бързото покачванеТози въздушен компресор позволява помпа стандартна автомобилна гума среден размер от 0 ~ 32 паунда на квадратен инч (0-220 kpa) за 3-5 минути. (не може да се използва с камион).Прави помпане по-лесно и удобно.Това го прави лесно и удобно помпа ниски и спущенные гуми в аварийни ситуации.Индикация на съоръжения за въздушен компресор за единица : gbp/кв. инча, БАР, KPA, KG / виж Лекота на използване.До 2,3 метра автомобилния кабел за захранване 12 v, може ефективно да осигури работа на радиуса на действие на продукта, включете зарядното устройство към конектора запалка, незабавно да се издуват.(без захранване).Дизайн на мини размер.Лек и портативен за носене и за съхранение на багаж в багажника на вашия автомобил.Допълнителни дюзи.В комплекта са включени три допълнителни накрайника и адаптер, които правят компресор гъвкав и по-широко използвани.Характеристики : Бързо покачване.Този въздушен компресор позволява помпа стандартна автомобилна гума среден размер от 0 ~ 32 паунда на квадратен инч (0-220 kpa) за 3-5 минути. (не може да се използва на товарния автомобил) Улеснява и удобствует покачване.Това го прави лесно и удобно помпа ниски и спущенные гуми в аварийни ситуации.Индикация на съоръжения за въздушен компресор за единица : gbp/кв. инча, БАР, KPA, KG /CM2. Лекота на използване.До 2,3 метра автомобилния кабел за захранване 12 v, може ефективно да осигури работа на радиуса на действие на продукта, включете зарядното устройство към конектора запалка, незабавно да се издуват.(без захранване) Дизайн на мини размер.Лек и портативен за носене и за съхранение на багаж в багажника на вашия автомобил.Допълнителни дюзи.В комплекта са включени три допълнителни накрайника и адаптер, които правят компресор гъвкав и по-широко използвани.Широко се използва.Отличен за много видове на гумата : автомобил, велосипед, мотоциклет, микробус, suv, квадроцикла, една гумена лодка, а също и на спортни съоръжения и надуваеми продукти, като например футбол, баскетбол, надуваема лодка, надуваема легло, балон и т.

Type:
Car Tire Inflator
Material:
ABS
Quantity:
1pc
Item Color:
Black
Power Input:
DC 12V
Full Load Current:
5A
Power:
40-48W
Maximum Pressure:
300psi
Flow:
25L/min
Pressure Gauge Display:
PSI, BAR, KPA, KG/CM2
Continuous Working Time:
3mins
Size:
145*80*130mm
Package:
1 * Car tire inflator:
Notes:
1. Due to differences between different displays, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
2. Due to manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation. Thank you! :