onlyamazing Дамски Часовника за Бижута с дръжка и Огледало, Запирающийся Органайзер За Бижута за Пътуване, 3-Слойна Кутии За Бижута, Подарък За Рожден Ден (Черен)
  • New

onlyamazing Дамски Часовника за Бижута с дръжка и Огледало, Запирающийся Органайзер За Бижута за Пътуване, 3-Слойна Кутии

BGN 10.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал - висококачествена ковчег от мека кожа, за да украси не се страхува от влага и надраскванеЛуксозен външен вид от изкуствена кожа и висококачествени velvet интериора ви правят привлекателни. ?ГОЛЯМ капацитет - кутия-органайзер за бижута onlyamazing има 3 отделения : . топ с огледало и 2 куки; 1 отделение за обеци и пръстени; 2 чекмеджето на кутията за по-малки аксесоари, като колиета, гривни.Големи прегради за съхранение позволяват да поставите всички украса в кутия. ? РАЗМЕР за ПЪТУВАНИЯ - Компактни размери и дръжка за носене, което прави тази кутия-органайзер идеална за пътуване.Можете да вземете със себе си различни бижута, аксесоари, за да направите своя образ неповторим за всеки ден.Размери : 6,89 x 5,51 x5,11 инча. ?ИДЕЯ за ПОДАРЪК - Ковчег, специално проектирана за пътуване, преносими и спестява място, най-добрият подарък на приятелката си или на жена си за свети Валентин, рожден ден, Ден на майката, Коледа, годишнина или сватба.