FECAMOS поставка за Чаши за съхранение на багаж, Сгъваема Удобна поставка за Чаши за Куфара с Хлъзгава Повърхност, Тънка Линия, Плат Оксфорд за Аксесоари за Пътници (Си?
  • New

FECAMOS поставка за Чаши за съхранение на багаж, Сгъваема Удобна поставка за Чаши за Куфара с Хлъзгава Повърхност, Тънка Линия,

BGN 4.37

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Плат ОКСФОРД : Пътен държач за напитки от плат Оксфорд, хлъзгава повърхност, трудно се повреди или се деформира, устойчива на износванеСГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ : Държач за напитки в куфар "Свободна ръка" има за сгъване конструкция с добре изготовленным подстаканником и фини шевове.СВОБОДНИ РЪЦЕ : Едната страна на притежателя за напитки може да се побере в предната или задната част на багаж.Освободете ръцете и можете да се водят две чаши с напитки.ЛЕСНА УПОТРЕБА : поставка за Чаши за багаж, лесна за използване, просто поставете багаж мряна и залепете кука и обръчи вътре.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : поставка за Чаши за куфара може да се използва за съхранение на средни и големи кафеени чаши, бутилки с напитки, термосов и т. Плат ОКСФОРД : Пътен държач за напитки от плат Оксфорд, хлъзгава повърхност, трудно се повреди или се деформира, устойчива на износване. Сгъваема конструкция : Държач за напитки в чантата със свободната си ръка има сгъване конструкция, с добре направени подстаканником и фини шевове. СВОБОДНИ РЪЦЕ : едната страна на притежателя за напитки може да се побере в предната или задната част на багаж.Освободете ръцете и можете да се водят две чаши с напитки. Лесна употреба : поставка за Чаши за багаж, лесна за използване, просто поставете вътре багаж мряна и закачете куките и обръчите. Сфера на ПРИЛОЖЕНИЕ : поставка за Чаши за куфара може да се използва за съхранение на средни и големи кафеени чаши, бутилки с напитки, термосов и т. Как да използвате : Просто виси чанта за съхранение на подлакътник етикет за чанти Характеристики : Тип на продукта : стойка за пътни чаши за багаж Материал : плат Оксфорд Размер : приблизително 16x12 см / 6,3x4,7 Използване : чанта за хранениявес : 98 г / 3,5 грама Осъществяване Списък : 1 държач за пътни чаши за багаж Забележка : Моля, позволявайте на някои грешки от ръчно измерване.

Item Type:
Luggage Travel Cup Holder
Material:
Oxford Cloth
Size:
Approx. 16x12cm / 6.3x4.7in
Use:
Storage Bag
Gross Weight:
98g/3.5oz
Package List:
1 xLuggage Travel Cup Holder:
Note:
Please allow some error due to manual measurement.: