YUANFLQ Водоустойчива Кутия за тоалетна хартия с Голям Капацитет, монтиран на стената Ролка Тоалетна хартия, Кутия за салфетки, кутия за съхранение на Хигиенни Кърпич?
  • New

YUANFLQ Водоустойчива Кутия за тоалетна хартия с Голям Капацитет, монтиран на стената Ролка Тоалетна хартия, Кутия

BGN 20.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Висококачествен материал ABS, екологично чист и не загрязняющий околната среда, подходяща за хартия и ролка хартия, ясен стил. Торба за отпадъци от хартиени кърпи има различни изходи за вода, а долната горловина е зигзагообразную форма, която може да се отвори след счупване. Държач за тоалетна хартия, добре опаковани, така че няма нужда да се притеснявате за увреждане при транспортиране.Съвети за монтаж : Преди оклейкой уверете се, че повърхността на стената е гладка и чиста. Всичко това е водонепроницаемо и пыленепроницаемо, не се притеснявайте, голяма горна полк позволява да го поставите на собствения си. Прозрачно видим прозорец ви позволява във всеки един момент да видите оставащото количество хартиени кърпи и навреме, за да ги замени, за да се избегнат проблеми.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.Избери това, което ти харесва, за да се вземе вкъщи.Спецификация : Бял цветматериал : ABS Размер на продукта : Дължина : 25,5 смШирина : 13,5 смВысота : 17,5 смВес продукти : 500 гупаковка в комплект : Кутия за салфетки * 1 Начин на инсталиране : 1. Почистете стената. Нанесете лепило. Залепете го точно.Профилактика : 1. Този продукт е подходящ за гладки и плоски повърхности, а не за неравни и неравни места, и избягвайте фуги на плочки. Стената трябва да се чисти, за да предотвратите появата на други чужди тела, като например петна от вода и масло. Въздух с немаркированной етикети трябва да се освободи, останал въздух ще се отрази на носещата способност или дори да доведе до провал. Повтарящи се съобщения.Ако вътре има прах, моля, изплакнете с чиста вода и подсушете за повторна употреба.Технически спецификации след продажбата : Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще имаме професионален следпродажбено персонал, който да реши проблема в рамките на 24 часа.

White color:
Material:
ABS
Product Size:
Length:
25.5 cm
Width:
13.5 cm
Height:
17.5 cm
Product weight:
500g
Package Included:
Tissue box * 1:
Installation method:
1. Wipe the wall.:
2. Stick the tape.:
3. Apply glue.:
4. Stick it smoothly.:
Prevention:
1. This product is suitable for smooth and flat surfaces, not for rough and uneven places, and avoid tile joints.:
2. The walls should be cleaned to avoid other foreign objects such as water and oil stains.:
3. The air on the unmarked label must be emptied, the remaining air will affect the load-bearing effect or even fall.:
4. Repeatable posts. If there is dust inside, please rinse with clean water and dry it for reuse.:
After-sale specifications:
If you encounter any problems, please contact us, we will have professional after-sales personnel to solve the problem for you within 24 hours.
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :