PLGEBR Многофункционален препарат За Възстановяване на Кожата Балсам За Ремонт на Колани от Кожа Почистващ Крем Кожени Портфейли Инструмент на Седалката на Дивана К?
  • New

PLGEBR Многофункционален препарат За Възстановяване на Кожата Балсам За Ремонт на Колани от Кожа Почистващ Крем Кожени Портфейли

BGN 12.84

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универсално средство за възстановяване на кожата - това е най-доброто и лесно решение за ремонт суха, напукана и поцарапанной на кожата 【Възстановяване на кожата】най-Доброто решение за ремонт и възстановяване на сухи, напукани и поцарапанной на кожата.Придава нов живот на всеки изношенному парче кожа. 【Универсални и преносими】 Нашите средства за ремонт на кожата не само се борят с выцветанием, обесцвечиванием и увреждания от вредните лъчи, но също и с петна.Лесно се носи с себе си. ✨【Универсален балсам за кожата】 на Нашия крем за възстановяване на кожата leather обряд бял цвят, може да се прилага върху кожена повърхност на всеки цвят, просто нанесете върху повърхността с четка и оставете да изсъхне по естествен път с около 10-20 минути или използвайте сешоар в продължение на 1-2 минути, той също ще остави тънък слой върху вашите неща, за да изглеждат като нови!.Лесно за използване средство за ремонт на кожата нанесете с мека кърпа в воловью или екзотична кожа и придайте й блясък.Универсално средство за възстановяване на кожата - това е най-доброто и лесно решение за ремонт суха, напукана и поцарапанной на кожата. 【Възстановяване на кожата】най-Доброто решение за ремонт и възстановяване на сухи, напукани и поцарапанной на кожата.Придава нов живот на всеки изношенному парче кожа. 【Универсални и преносими】 Нашите средства за ремонт на кожата не само се борят с выцветанием, обесцвечиванием и увреждания от вредните лъчи, но също и с петна.Лесно се носи с себе си. ✨【Универсален балсам за кожата】 на Нашия крем за възстановяване на кожата leather обряд бял цвят, може да се прилага върху кожена повърхност на всеки цвят, просто нанесете върху повърхността с четка и оставете да изсъхне по естествен път с около 10-20 минути или използвайте сешоар в продължение на 1-2 минути, той също ще остави тънък слой върху вашите неща, за да изглеждат като нови!.

Capacity:
260g
The package includes:
1 x Multipurpose Leather Renewal Cleaner:
2 x Gloves:
2 x sponge:
2 x brushes :