KUYYFDS Бижута за Коронация на Краля Чарлз, 2 БР. Покривка за Коронацията на Крал Чарлз III, с Флага на Съюза, Пластмасово Покритие за Масата, Покривката за Градинска парт?
  • New

KUYYFDS Бижута за Коронация на Краля Чарлз, 2 БР. Покривка за Коронацията на Крал Чарлз III, с Флага на Съюза, Пластмасово

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Характеристики : Коронационная покривка с британския флаг на крал Чарлз е лесен за използване, коронационная овесена каша, крал Чарлз е достатъчно дълга, можете да я закача навсякъдеМатериал : Покривка Union, изработен от пластмаса, който е водоустойчив и лесен за почистване.Приложими места : Покривка за коронясването на царете може да се използва в различни случаи, като например градини, дворове, стени, прозорци, класни стаи, барове, клубове, фирми, улични партита и т., Размер : пластмаса размер покривка около 130 х 220 см подходящ за повечето правоъгълни маси с различни размери.Лесна употреба : правоъгълна покривка с британския флаг може лесно да се почистват с влажна кърпа и се съхранява в продължение на дълго време, както и да се използват еднократно, за да пести вашето време и енергия за почистване, което е удобно за използване.украса за коронясването на кралете на Бижута за коронация на краля Чарлз, Покривката за коронацията на крал Чарлз III от 2 теми за декор Пластмасова покривка с флага на Съюза, покривката на Великобритания за парти на крал Чарлз Трето, 130 х 220 см Описание : Найлонови покривки за декорация на партита Съюз са предназначени за вас.Тези покривки Union ще бюрото от надраскване, водоустойчив, те са лесни за почистване на Бижута : Пластмасова покривка Съюз ще даде по-празничен вид на бижута за коронация на краля Чарлз III през 2023 година. Пластмасова покривка Union. -Цвят : Както е показано на фигурата. -Материал : Пластмаса. -Размер : 220x130 см/86,61x51,18 инча. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.Опаковката включва 2 * Покривки за маса.