OneMed Стоматологичен Еднократна Въздушно-водна спринцовка-спрей 250 бр. / пакет Уши за Стоматологична въздушно-воден спринцовка 1 пакет (250 бр Бял Вътрешна Дъга външна ?
  • New

OneMed Стоматологичен Еднократна Въздушно-водна спринцовка-спрей 250 бр. / пакет Уши за Стоматологична въздушно-воден спринцовка

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Качествени материал : Накрайници за стоматологични въздушно-воден спринцовки One Med са изработени от медицинска пластмаса, ги лесно се огъне или счупи, те са безопасни за употреба Ефективно почистване : Тези за еднократна употреба спрей дюза оказват допълнителна помощ при почистването на трудно достъпните места в устната кухина.Може да се използва за равномерно 3-граждани на трети страни на потока : вода, въздух или комбинация от двете, за премахване на плака и остатъците от храна.За еднократна употреба и лесни за използване : Спрей дюзи One Med са предназначени за еднократна употреба, можете да ги изхвърлите след употреба, те са по-безопасни и хигиенични, лесни за намаляване на кръстосаното замърсяване.Висока точност : Доставя се с висока точност, без течове, висока производителност, отличен за най-спринцовки, представени на пазара.Удобни за деца приставка : 250 бр. накрайници за въздушни спринцовки във всяка опаковка на ярки цветове, които със сигурност ще харесат на децата; издръжлива пластмаса с заоблени ръбове, за да се предотврати порязване или ваксини при миене на зъбите.