Чанта-кобур AICase с клипс за колан за Samsung A22 5G, Сверхпрочная Защита от падане, Здрав устойчив на удари/Прахоустойчив калъф за Samsung Galaxy A22 5G военен клас, траен Защитен ка?
  • New

Чанта-кобур AICase с клипс за колан за Samsung A22 5G, Сверхпрочная Защита от падане, Здрав устойчив на удари/Прахоустойчив

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Идеален] -Калъф серия AICase Tough + Защита, специално проектирани за Samsung Galaxy A22 5 ГРАМА 6,6 инча [Не е подходящ за Samsung Galaxy A22 4 G 6,4 инча], моля, потвърдете, модел на телефона, преди да поръчате. [Сертифицирана защита от падане] - Надеждно защитава Samsung Galaxy A22 5g от сериозните падания, прах, драскотини и удари, това е абсолютно най-добрия случай, за дълголетие и тежка рамка за защита. [Многослойна ЗАЩИТА и кобур с клипс за колан в комплект] Траен вътрешен корпус от поликарбонат и мека гума външна капачка (внимание : не вградена защитно фолио за екрана). участвува в комплект кобур с клипс за колан служи като стойка за гледане на мултимедия без помощта на ръцете, както и лесно да се отстранява и се използва като защитно своята практика за тежки условия на работа. [Съвместим С GALAXY A22 5g за най-добрата защита] -Капачки пристанища защитават Samsung A22 5g от прах и отломки, здрав калъф от военен клас, удобен за захващане.Вие никога не може да се обърка с твърд защитен калъф AICase. [Добавена стойност] -Купуват калъф серия AICase Tough + Защита с увереност на нашата гаранция 1 година след продажбата.Ако не сте напълно доволни от калъф AICase Samsung A22 5g, просто първо свържете се с нас чрез имейл, и ние с удоволствие ще разрешим някоя проблема.Удовлетворението на клиентите е наш приоритет №1. 1 х калъф-клипса Samsung Galaxy A22 5g за колан. 1 х калъф-клипса Samsung Galaxy A22 5g за колан.