Крем матово червило Oulac Гол на Праскова, мек Сатен с червило за жени с увлажняющей формула, Наситен цвят, с висока пигментация, обогатена с розово масло, Веганская и ?
  • New

Крем матово червило Oulac Гол на Праскова, мек Сатен с червило за жени с увлажняющей формула, Наситен цвят, с висока пигментация,

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

На разположение 13 Красиви нюансиНа разположение 13 Красиви нюанси.На разположение 13 Красиви нюанси.На разположение 13 Красиви нюанси.На разположение 13 Красиви нюанси.На разположение 13 Красиви нюанси. ?【Velvet Деми Matte】 Матиран цвят с ултра-кремообразна текстура на червилото Oulac осигурява ультралегкое, атласное покритие. ?【Ультрапигментированная】 Формула матово червило Oulac velvet обогатен с високо съдържание на пигмент за пълно покритие на един прием, получаване на луксозен ефект. ?【Текстура крем-прах】 Формула на крем-прах плавно пада върху кожата, създавайки матиран и гланциран ефект и е идеален за даване на руж бузи. ?【Специални съставки】Кадифе червило съдържа масло Дамасской рози, за да добавите аромат и успокояване на кожата, рициново масло, кокосово масло за овлажняване на устните. ?【Веган и без жестокост】Веган, не съдържа парабени и не тестировался на животните.