DIYOMR Класически Стоящ Перекидной Календар Дървена Вечен Календар, Ретро Дървена Перекидной Настолен Календар за Домашния офис Ежедневна Употреба Декор на Работни?
  • New

DIYOMR Класически Стоящ Перекидной Календар Дървена Вечен Календар, Ретро Дървена Перекидной Настолен Календар за Домашния

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Практично】 Просто включете го и назначаване на членове на клуба правилната дата всяка сутрин, за да започнете новия ден - всеки ден е едно ново начало!И можете да се отбележи, че трябва да се направи, с помощта на хартиени етикети на борда календар на този ден, за да ви напомня за важни неща, които могат ефективно да ви помогне да запомни важните неща 【Широкото използване на】 Този ретро дървен календар не е само практичен аксесоар за офиса, но и идеален за ретро и класически украса за вашата маса и дом, може да даде на вашата маса по-ярък вид, настолен календар ще бъде връхната точка на интериора на вашия дом.Идеален за ползване у дома, в офиса, в кафето, на масата на ресторанта. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Размер, стойност ръчно, 8,07 "x 3,54" х 4,72". За направата на този трайни настолен календар използвайте оригиналното дърво, антикоррозийное пръстен желязо и екологично чиста хартия с покритие. 【Уникален подарък】 Този декоративен календар ще се превърне в страхотен подарък за всеки повод - Коледа, Нова година, рожден ден, подарък за Свети Валентин, за семейство, приятели, колеги и т., тя също Е приятен и класически подарък за себе си, семейството, приятели, учители, съученици. 【Навременно сервизно обслужване】 Ако имате някакви въпроси за продукти DIYOMR, можете да се свържете с нас по имейл, и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Удовлетворението на клиентите е основната ни цел. 【Практично】 Просто включете го и назначаване на членове на клуба правилната дата всяка сутрин, за да започнете новия ден - всеки ден е едно ново начало!И можете да се отбележи, че трябва да се направи, с помощта на хартиени етикети на борда календар на този ден, за да ви напомня за важни неща, които могат ефективно да ви помогне да запомни важните неща. 【Широкото използване на】 Този ретро дървен календар не е само практичен аксесоар за офиса, но и идеален за ретро и класически украса за вашата маса и дом, може да даде на вашата маса по-ярък вид, настолен календар ще бъде връхната точка на интериора на вашия дом.Идеален за ползване у дома, в офиса, в кафето, на масата на ресторанта. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Размер, стойност ръчно, 8,07 "x 3,54" х 4,72". За направата на този трайни настолен календар използвайте оригиналното дърво, антикоррозийное пръстен желязо и екологично чиста хартия с покритие.