Подмяна на абажуров от прозрачно стъкло HGHYjrxfkl в опаковка от 4 теми, Височина 5,12 инча, диаметър 4,72 инча, Определяне на 1,65 инча, Подмяна на стъклени абажура с висок кое?
  • New

Подмяна на абажуров от прозрачно стъкло HGHYjrxfkl в опаковка от 4 теми, Височина 5,12 инча, диаметър 4,72 инча, Определяне

BGN 21.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Размер на абажура】 : 4 опаковки прозрачни стъклени абажуров са с височина 5,12 инча, диаметър 4,72 инча, определяне на 1,65 инчаЛампион от прозрачно цилиндрично пузырькового стъкло са подходящи за повечето осветителни тела. Забележка : Моля, проверете размера, за да се уверите, че лампа е подходяща за вашето осветление. 【Висока пропускаемость】 : Прозрачен и огнеупорни.Лампиони за висящи осветителни тела от утолщенного прозрачно стъкло, изработени с модерна изработка, притежават добра светопропускаемостью, запазвайки първоначалния си вид светлина, която не причинява рези в очите. 【Лесна инсталация】 : Тези стъклени капаци за абажуров от 4 теми са лесни за използване и да се прибира, отворено дъно осигурява безпроблемна инсталация, всичко, което трябва да направите, е да използвате пръстена за контакти E26 (не са включени в комплекта), за да закачите лампиони на вашия светильнике fixture.не са необходими допълнителни инструменти. 【Широко се използва в дома декор】: Взаимозаменяеми стъклена лампа, подходящи за повечето осветителни тела, като осветителни тела за баня, стенни аплици, островни висящи лампи, под лампа, таблица лампа, полилеи или висящи лампи за бързо подобрение на външния вид.Обновете своето украсата на модерен дизайн и елегантен външен вид. 【Не се притеснявайте за закупуване на】 : Ние използваме най-дебелата опаковка от перламутрового памук, за да се предотврати повреда по време на транспортиране, стъклена лампа цилиндрични лампи ще са в безопасност за вашите ръце.Ние безплатно предоставяме ви чифт бели ръкавици за защита на ръцете и да се улесни почистване на стъкло по време на инсталацията, Ако след получаване на стъкло, ще имаш някакви щети или дефекти, моля, свържете се с нас по всички въпроси, и ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.Модерни технологии и висококачествени материали.