DLSixYi Цилиндрични Външните Светлини на полюсите, Алуминий Водоустойчив Осветление на Стълбове за Огради на Палубата Или Вътрешен Двор, Осветление за Тревата, Факел?
  • New

DLSixYi Цилиндрични Външните Светлини на полюсите, Алуминий Водоустойчив Осветление на Стълбове за Огради на Палубата Или

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Функция на градински осветителни тела на полюсите:Външен фенер на стълб изработен от алуминий, антикоррозийный, антикоррозийный, с дълъг живот, външни водоустойчив клас на защита IP65, защитен от пръски вода, не се страхува от лошото време, водоустойчив, ветрозащитный и снегостойкий, предпочитаните материали за външно осветление! ★ Традиционен класически уличен висококачествен уникален водоустойчив фенер на колумб, елегантен и модерен дизайн излъчва тази лампа на сноп от тълпата и ще осигури достатъчно осветление около къщата си. ★ Изход : led, захранване ac адаптер : 110-240 v, мощност : не повече от 60 Вата, на основата на led спираловидни лампи, подходящо пространство : 3-15 кв. м, захранване : кабелна електрическо. ★ В съответствие със стандартите CE ЕС и UL САЩ, ви позволява да използвате по-уверени!Тези стари ретро-столбовые тела са идеални като сигурност осветление и осветление за градини, пътеки, вътрешни дворове, гаражи, дворове, веранди и при пътеки, както и за влизане в жилищни домове. ★ Следпродажбено обслужване : Нашата собствена фабрика и с богат опит в производството на осветителни тела, както и строги фабрика процеси гарантират най-високо качество в ръцете си.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез пощенската система, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ★ Функция на градински осветителни тела на полюсите:Външен фенер на стълб изработен от алуминий, антикоррозийный, антикоррозийный, с дълъг живот, външни водоустойчив клас на защита IP65, защитен от пръски вода, не се страхува от лошото време, водоустойчив, ветрозащитный и снегостойкий, предпочитаните материали за външно осветление! . ★ Традиционен класически уличен висококачествен уникален водоустойчив фенер на колумб, елегантен и модерен дизайн излъчва тази лампа на сноп от тълпата и ще осигури достатъчно осветление около къщата си. ★ Изход : led, захранване ac адаптер : 110-240 v, мощност : не повече от 60 Вата, на основата на led спираловидни лампи, подходящо пространство : 3-15 кв. м, захранване : кабелна електрическо. ★ В съответствие със стандартите CE ЕС и UL САЩ, ви позволява да използвате по-уверени!Тези стари ретро-столбовые тела са идеални като сигурност осветление и осветление за градини, пътеки, вътрешни дворове, гаражи, дворове, веранди и при пътеки, както и за влизане в жилищни домове. ★ Следпродажбено обслужване : Нашата собствена фабрика и с богат опит в производството на осветителни тела, както и строги фабрика процеси гарантират най-високо качество в ръцете си.