Автомобилни кални вериги за сняг Zone Tech - високо качество, трайни, всички вериги, за защита от въвеждането на автомобили, джипове и гуми с шарките на Pick Up за извънредн?
  • New

Автомобилни кални вериги за сняг Zone Tech - високо качество, трайни, всички вериги, за защита от въвеждането на автомобили,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

► ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - Вериги за сняг Zone Tech работят отлично, независимо от това, остана ли в пясък, кал, сняг, лед, при изкачване или при други условияВашият автомобил ще получи повече опора в ужасни обстоятелства. ► ДЪЛГОЛЕТИЕ - Вериги за сняг Zone Tech са силни и трайни.Осигурява максимална опора при минимална изолация на спирачките и скольжении без спиране.Издържа на ниска температура и храбро издържа на износване. ► ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО - Вериги за сняг Zone Tech са изработени от чиста неръждаема стомана, утолщенного TPU, стоманени шипове и закрепване на алуминиеви сплави, за да гарантира здравина и дълготрайност. ► ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Вериги за сняг Zone Tech са лесни за инсталиране и безопасни за употреба.Верига за сняг могат да се инсталират за броени минути, без домкрата или преместване на колата. ► AL FIT - Вериги за сняг Zone Tech лесно монтирани на автомобили или стоманени дискове повечето стандартни размери на леки автомобили, микробуси. Колата не ще да се разклаща при шофиране.Продължава да издържат на ниската температура, както и храбро издържа на износване.Вериги за сняг Zone Tech са изработени от чиста неръждаема стомана, утолщенного TPU, стоманени шипове и закрепване на алуминиеви сплави, за да гарантира здравина и дълготрайност.Малки квадратни звена и къса дължина на всяка напречната верига е сведена до минимум на износване и счупване.Пирони от висока якост, устойчив на приплъзване сплав - това са тези, които се отнасят до земята, без да наранява нея.Вериги за сняг Zone Tech са лесни за инсталиране и безопасни за употреба.Верига за сняг могат да се инсталират за броени минути, без домкрата или преместване на колата.Верига може лесно да бъде инсталиран на повечето стандартни размери легкосплавных или стоманени колела на леки автомобили, микробуси и автофургонов с ширина на автомобилни гуми от 185 до 295 мм / 7,2" -11,6".