Скрубер за тялото EXCEART, Скрубер за тялото, Кърпа За миене на Баня, Отшелушивающая Кърпа За Баня, Скрубер за гърба, Кърпа за Душ, Хавлия за тяло (Лилава), Силикон Скрубе?
  • New

Скрубер за тялото EXCEART, Скрубер за тялото, Кърпа За миене на Баня, Отшелушивающая Кърпа За Баня, Скрубер за гърба, Кърпа

BGN 9.44

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дълго силикон кърпи за баня, кърпи за душата, ексфолиращ колан за гърба, средства за плуване, аксесоари за баня, дома, пътуванията един от най-добрите варианти за вас.Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме. силиконово кърпи за баня за измиване на гърба в банята. кърпа за почистване на тялото и в душата.Описание на Този продукт е произведен от висококачествен хранителен силикон и е с формата на дълги ленти, то висококачествен и издръжлив за продължителна употреба.Благодарение на креативному дизайн можете да почистите кожата и порите в области на тялото, като на гърба, шията, раменете.И тялото, спестява време и енергия, отличен, за дневна дълбоко почистване на тялото.Характеристики - Цвят : Лилаво. - Материал : силикон. - Размер : 68x11x1cm / 26. - Произведен от висококачествен хранителен силиконов материал, удобен и издръжлив на употреба. - Обръчите, за напрежение, с две ръце ще ви помогнат да се държи добре кърпа за вана. - Ефективно почистете кожата си в тези области на тялото, като на гърба, шията, раменете. - тялото, ви спестява време и енергия, отличен, за дневна дълбоко почистване на тялото. - Дълги бретельки му позволяват да получи до части на тялото, така че той ще ви помогне да изчистите гърба си, когато се взема душ.- Размер : 68x11 виж Предпоставка включва 1 х кърпи за баня.