Колело със спици от Неръждаема Стомана с Тройно Глава Wartenberg - Стоманена Разклонения С Принтом на Американското, 3-Те Главното Штифтовое Колело е от Неръждаема Стома
  • New

Колело със спици от Неръждаема Стомана с Тройно Глава Wartenberg - Стоманена Разклонения С Принтом на Американското,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?ПРОДУКТ Диагностика Wartenberg Пин Wheel 3-ред трехголовочный лабораторен инструмент за неврологична диагностика с три глави ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, Изработени от висококачествена здрава неръждаема стомана.Висококачествена неръждаема стомана, от която са направени тези инструменти, осигурява по-дълъг експлоатационен живот и висока производителност, тъй като те са създадени по съвест. Въртящата разклонения се различава плавно въртене и дълголетие.Равномерно разположени остри пина създават стимулиращо усещане при карането на кожата. ?ФУНКЦИОНАЛЕН и ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН Ергономичният дизайн позволява да изпълни задачата и да улесни живота си.Осигурява удобна работа и осигурява по-голям контрол, за точен и лесен за експлоатация.Е Предназначен за проверка на реактивност на нервите, възприятие на болка и сетивни реакции.Е Предназначен за проверка на реактивност на нервите, възприятие на болка и сетивни реакции. ? Конструкция въртящ се вентилатор, една хубава дръжка, нескользящая и удобна за захващане. ?Той има 66 метални шипове в главичката в 3 реда и създава силно усещане. ?ПРОДУКТ Диагностика Wartenberg Пин Wheel 3-ред трехголовочный лабораторен инструмент за неврологична диагностика с три глави. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, Изработени от висококачествена здрава неръждаема стомана.Висококачествена неръждаема стомана, от която са направени тези инструменти, осигурява по-дълъг експлоатационен живот и висока производителност, тъй като те са създадени по съвест. Въртящата разклонения се различава плавно въртене и дълголетие.Равномерно разположени остри пина създават стимулиращо усещане при карането на кожата. ?ФУНКЦИОНАЛЕН и ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН Ергономичният дизайн позволява да изпълни задачата и да улесни живота си.Осигурява удобна работа и осигурява по-голям контрол, за точен и лесен за експлоатация.Е Предназначен за проверка на реактивност на нервите, възприятие на болка и сетивни реакции.Е Предназначен за проверка на реактивност на нервите, възприятие на болка и сетивни реакции. ? Конструкция въртящ се вентилатор, една хубава дръжка, нескользящая и удобна за захващане.

Type:
Wartenberg Pinwheel
Material:
Stainless Steel
Color:
American Flag Style Print
Size:
Approx. 6.5 inch
Package List:
1 * Wartenberg Pinwheel Triple as it is rolled across, providing excellent tactile feedback. A necessary tool for orthopedics doctors. :