Цена по Цена на завода на производителя Новият Китайски ABS Вентилатор С Ножове, Вентилатор на Тавана Лампа LED Вентилатор С Дистанционно Управление Полилей Дърво Ар?
  • New

Цена по Цена на завода на производителя Новият Китайски ABS Вентилатор С Ножове, Вентилатор на Тавана Лампа LED Вентилатор

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Този вентилатор на тавана е направен от дърво + акрил лампа + нож фен ABS + метал; използва нов вграден led източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа ● Съвременни вентилатори, осветление широко се използват за вили, за спални, всекидневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : Потискане на по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка. ● Интелигентен дистанционно управление : настройте времето за пускане в ефир, спокойно попадат заспал, след земните, удовлетворяйте различните нужди на всекидневния живот в светлина и переключайтесь между монтиране на горивото и дистанционно управление с един бутон. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа. ● Този вентилатор на тавана е направен от дърво + акрил лампа + ABS-нож вентилатор + метал; използва нов вграден led чип-източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа. ● Съвременни вентилатори, осветление широко се използват за вили, за спални, всекидневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : Потискане на по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка. ● Интелигентен дистанционно управление : настройте времето за пускане в ефир, спокойно попадат заспал, след земните, удовлетворяйте различните нужди на всекидневния живот в светлина и переключайтесь между монтиране на горивото и дистанционно управление с един бутон.