Торби за боклук и са Много Трайни 4,5 Литра Преносим Кухненски Черен Чувал За Боклук Смачкана Торба За Боклук, За Офис Спални Баня Клуб (10 роли, 200 броя, черен)
  • New

Торби за боклук и са Много Трайни 4,5 Литра Преносим Кухненски Черен Чувал За Боклук Смачкана Торба За Боклук, За Офис Спални

BGN 5.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[подходящи за най-малките кошчета за боклук] размер на нашето подложка за боклук на резервоара е 46 см * 63 см, 150 прозрачни торби за боклук с обем 5 ролки обем 2,6 литра.Подложка за боклук на резервоара е подходящ за боклук резервоарите за течно гориво с малък размер, с кръгли мусорными резервоари с диаметър ≤ 10 см и височина ≤ 16 инча.Дъното е направено като едно цяло, без пространство за течове. [многоцветен избор и дизайн на ролки] нашата малка торба за боклук с обем 2,6 литра предлага се в пет цвята : син, зелен, розов, жълт и лилав.Те са внимателно опаковани и са красиво опаковани.Те са много подходящи за съхранение. [екологично чисти суперматериалы] малки торби за боклук forid обем 2,6 литра изработени от * нови чисти материали HDPE, които нямат мирис и са по-устойчиви.Този материал може да се направи торби за боклук с обем 2,6 литра по-твърда, отколкото други обикновени кофи втулки, така че вие ще откриете, че посрещнем нашата кошчето не е крехко, запечатани, здрав и дълъг живот. [многофункционален и удобен] е не само кофата за боклук, за офис, кухня, хол, спалня, баня, за прибиране на отпадъци от домашни любимци, бебешки пелени и гараж, но и малко кошче за боклук за съхранение на одеала, книги и дрехи в зависимост от сезона, а също и за да се приведе в ред вашите празнични украси. [100% удовлетвореност на клиента] ако не сте доволни от нашите малки пакети за боклук, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние не просто предлагат да опитате нашите 2,6-галлоновые торби за боклук и ги накара да се влюбя.Ние наистина се стремим към това, да сте останали доволни. Материал PE дебел, му е трудно пробива. Спецификация : 3. Материал : полиетилен 4. Цвят : жълт, зелен, син, лилав, черен, цветен, розово (по желание) 5. Количество : 5 рула и 100 опаковки 6. Единен размер : 46 см * 63 см / 17,7 "* 20,7" 7.

3. Material:
PE 4. Color