Метална Кошница, Кучешки Намордник за Кучета Хрътка, Регулируема Кошница от Неръждаема Стомана, Намордник за Малки, Средни и Големи Кучета (m)
  • New

Метална Кошница, Кучешки Намордник за Кучета Хрътка, Регулируема Кошница от Неръждаема Стомана, Намордник за Малки, Средни

BGN 9.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Издръжлив и лесен - Основна рама намордника за кучета basket изработени от неръждаема стомана, която е различна здравина и трайност, за да може да се избегне появата на ръждаМатериал на каишка - найлон.В сравнение с кожена каишка на традиционния намордника от метална кошница, той е по-мек и по-приятно за кожата, може да се пере, него не е лесно да се прекъсне, не е лесно да се деформира и той не травмирует кожата. ? Дишаща и удобен - този кучешки намордник предпазва от ухапвания, дъвченето и зализывание рани, но позволява да диша и провеждане на лечение.Кучето може да диша, да пие вода и дори да се захранва чрез кучешки намордник.Тази конструкция позволява максимално ефективно да се отвръща топлина език на кучето и й позволява комфортно да се диша през горещото лято. ? Свободно регулируема и здрав - На наморднике от телени кошници има две свободно регулируеми лента, които позволяват да се регулира така, че муцуната е седнал, той да е устойчив и да си куче не свали го. ? Използвайте многократно - Този муцуната е добър избор за дълги и слаби кучета, като Хрътки, Гри и на кучета с подобна форма на муцуната.Много подходящ за начин на отглеждане, грижа, дресура и посещение на ветеринарни лекари. ? Избор на размер : S/M/L Моля, измерете преди да си купите и изберете подходящ размер в зависимост от височината на раменете на кучето, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време.Ние с радост даваме намордници, които са като нови.Просто купувайте с увереност. ? Издръжлив и лесен - Основна рама намордника за кучета basket изработени от неръждаема стомана, която е различна здравина и трайност, за да може да се избегне появата на ръжда.Материал на каишка - найлон.В сравнение с кожена каишка на традиционния намордника от метална кошница, той е по-мек и по-приятно за кожата, може да се пере, него не е лесно да се прекъсне, не е лесно да се деформира и той не травмирует кожата. ? Дишаща и удобен - този кучешки намордник предпазва от ухапвания, дъвченето и зализывание рани, но позволява да диша и провеждане на лечение.Кучето може да диша, да пие вода и дори да се захранва чрез кучешки намордник.Тази конструкция позволява максимално ефективно да се отвръща топлина език на кучето и й позволява комфортно да се диша през горещото лято. ? Свободно регулируема и здрав - На наморднике от телени кошници има две свободно регулируеми лента, които позволяват да се регулира така, че муцуната е седнал, той да е устойчив и да си куче не свали го. ? Използвайте многократно - Този муцуната е добър избор за дълги и слаби кучета, като Хрътки, Гри и на кучета с подобна форма на муцуната.Много подходящ за начин на отглеждане, грижа, дресура и посещение на ветеринарни лекари. ? Избор на размер : S/M/L Моля, измерете преди да си купите и изберете подходящ размер в зависимост от височината на раменете на кучето, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време.