Органайзер за офис бюрото HANDYAY с Мрежесто Държач за файлове, 4 Нива, Органайзер за Тавата за хартия, с чекмедже, Канцеларски материали, Настолен Органайзер за файлов?
  • New

Органайзер за офис бюрото HANDYAY с Мрежесто Държач за файлове, 4 Нива, Органайзер за Тавата за хартия, с чекмедже, Канцеларски

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Идеалният настолен органайзер за вас】 : Нашият най-новият актуализиран 5 нива, настолен органайзер за файлове! Удобни настолни организаторите и аксесоари се състоят от 5 повдигащи тави + 1 вертикални притежателя на файлове за + 1 чекмеджеГуманизированный дизайн за създаване на възможно най-добрите условия за вашата работа и училище. 【Голям капацитет и спестяване на пространство】 : Нашият настолен органайзер за канцеларски материали има по-голям капацитет за съхранение и стабилна структура.Органайзер за тави за хартия е много подходящ за съхранение на всички офис консумативи на работния плот.Всички папки и списания могат да се съхраняват в изправено держателе за файлове, а като книга или писмо може да се съхранява в чекмеджето скарите.В чекмеджето кутии могат да се поставят различни настолни устройства.Това може да спести много място на вашия работен плот. 【Здрав материал и лесна инсталация】 : Офис организатор е изработена от висококачествена и здрава метални мрежи и подсилен здрави метални решетки, което го прави по-стабилен и дълготраен.Новата усъвършенствана дръжка дизайн е удобен за преместване.Тя може лесно да се установи с помощта на отвертка.Според инструкциите, бързо и удобно да зададете за няколко минути. 【Повишаване на производителността】 : С помощта на нашите етажа на организаторите за работния плот, можете да поддържате бюрото си в чистота, веднага ще видите, че ще ви трябва, кажете сбогом на хаоса и значително увеличаване на своята производителност. 【Послепродажная гаранция】 : Ако имате някакви проблеми в процеса на ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решим в рамките на 24 часа.Нашият най-нов актуализиран 5 нива, настолен органайзер за файлове!.Гуманизированный дизайн за създаване на възможно най-добрите условия за вашата работа и училище.