Порцеланови Лъжици за супа, 1 бр., Лъжички с дълга дръжка, прибори, Инструменти за пиене на Кафе, Кухненски Приспособление, Универсална лъжица за кухнята и дома (Цвят:
  • New

Порцеланови Лъжици за супа, 1 бр., Лъжички с дълга дръжка, прибори, Инструменти за пиене на Кафе, Кухненски Приспособление,

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Добро КАЧЕСТВО】 : Който може напълно да замени лъжици, изгубен в ежедневиетоТези лъжички са подходящи не само за ежедневна употреба, но и за партита, фестивали и официални събития, като сватби, тържества, семейни вечери и още много други!. Висококачествен материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана.Материал-дебел, а повърхността е гладка и удобна при използване. Широк спектър на приложение : може да се използва за приготвяне на суповых лъжици самообслужване, суповых лъжици, лъжици за каши, лъжички за топли ястия, малки лъжички, сервировочных лъжици и течни продукти. Изискан дизайн на Дръжката е проектирана под формата на дъга, която е по-удобен за работа и по-удобна за използване.Дължина на дръжката подходяща, красива и лесна за използване.Край лъжици има извита форма, за да супа е по-лесно да държи и той не переливался на ръба. Подходяща дължина : 13,1 * 3,7 виж Благодарение на фината работа и добра полиране край лъжици се получава гладко.Наименование на продукта : Суповая ложкаразмер : 13,1 * 3,7 смВес : 15-20 грама Материал : неръждаема стальупаковка включва : 1 * лъжица с дълга дръжка Подходяща за : кухня, ресторант и т. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, имайте предвид, че може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.