Гъба-Търкане susiyo Коледа Branch Мултифункционална Гъба-Пилинг за Почистване на Кухня, Миене на съдове и Баня (Комплект от 3 броя)
  • New

Гъба-Търкане susiyo Коледа Branch Мултифункционална Гъба-Пилинг за Почистване на Кухня, Миене на съдове и Баня (Комплект

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Супер абсорбиращи : най-Горния слой от мек памук, долна вълнена тъкан, може да се освободите от чувствителността на кожата, супер абсорбиращи, може бързо да абсорбира течността в средата на приложен водоустойчив слой е от TPU, който може ефективно да блокира изтичането на течност.Лесен за употреба Изработен от висококачествена дървесна маса и памучни материали, получени при компресия, абсорбиращи вода, е лесно да се разшири, има силна адсорбционной сила, лесно отстранява масло, прави чиния, чаша и чинийка е по-чист. Комплект от 3 гъби-ексфолианти susiyo Многофункционален ☆ Принт : едностранен разпечатки, от едната страна е фиксирана-бяло ☆ Размер : 3,54x2,56 инча ☆ Материал : памук от дървесна маса ☆ Брой : 3 парчета √ Ултра впитывающий материал √ Бързо изсушаване √ здрав и Издръжлив √ Ценна опаковка от 3 броя √ Лесна грижа √ многократна употреба използването √ Без ограничения за кухня √ Отличен избор за подарък на Топло напомняне : 1. Съхранявайте неизползваните продукти в сухо място, далеч от влага и излагане на слънце. Не може да бъде възстановен до оригиналния си размер след набъбване на вода.Ако е суха, моля, поставете в водата и използвайте отново. Препоръчително е да се замени с нов в рамките на 10-20 дни (в зависимост от честотата на употреба). ✉ Отлично обслужване на клиентите и гаранция : Ако имате някакви въпроси, свързани с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип.Ние имаме професионален екип клиенти, вашите въпроси ще бъде отговорено възможно най-скоро, ние ще ви дадем задоволително следпродажбено обслужване!.