Jersvimc 2 бр. на Квадратен U-Образна Скоба за болтове от Неръждаема Стомана M8x40x65 мм - (Размер на резба x Вътрешна ширина x Дължина), Мини Метални U-Болтове, Скоби за U-Образн?
  • New

Jersvimc 2 бр. на Квадратен U-Образна Скоба за болтове от Неръждаема Стомана M8x40x65 мм - (Размер на резба x Вътрешна ширина

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1️⃣ [Че получавате] : 1 бр квадратна скоба, u-метафорично болте с гайки, рама на плоча и шайби.Сред тях диаметърът на резба M8, 5/16 инча / 8 мм; ширина на байонета е 1,57 инча / 40 мм; обща дължина-2-9 / 16 инча / 65 mm. 2️⃣ [Висококачествен материал] : Квадратен болт е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която е различна здравина, антикоррозийностью, няма ръжда и устойчивост на износване.При закупуване на не забравяйте да се обърне внимание на подходящ диаметър на резби и ширина на щик, за да се осигури приятни впечатления от пазаруването. 3️⃣ [Адванс дизайн] : Квадратна скоба, u-метафорично болте изпълнена в U-образна форма.U-болтове - това е обикновено се използва метални расширительные винтове.Клин расширительного винт има сцепление с ъгъл на триене, което допринася за разширяване и осигурява определен ефект. 4️⃣ [Multi] : Квадратен u-образна скоба лесен за инсталиране и може да се използва широко в различни сценарии.Например, неподвижни тръбни съоръжения, такива като водопроводните тръби или на листа, дизайн и монтаж на автомобилни листни на листови ресори, механично връзка фитинги, превозни средства, кораби, мостове, тунели, железопътни линии и т. 5️⃣ [Гаранция за 100% удовлетвореност] : Jersvimc се стреми да направи пазаруването приятно за всички купувачи.Ако нещо се случи с продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние решаваме проблема за вас 24 часа в денонощието, можете да замените дефектен продукт или да го върне за връщане в рамките на 30 дни. 1️⃣ [Че получавате] : 1 бр. квадратна скоба, u-метафорично болте с гайки, рама на плоча и шайби.Сред тях диаметърът на резба M8, 5/16 инча / 8 мм; ширина на байонета е 1,57 инча / 40 мм; обща дължина-2-9 / 16 инча / 65 mm. 2️⃣ [Висококачествен материал] : Квадратен болт е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която е различна здравина, антикоррозийностью, няма ръжда и устойчивост на износване.При закупуване на не забравяйте да се обърне внимание на подходящ диаметър на резби и ширина на щик, за да се осигури приятни впечатления от пазаруването. 3️⃣ [Адванс дизайн] : Квадратна скоба, u-метафорично болте изпълнена в U-образна форма.U-болтове - това е обикновено се използва метални расширительные винтове.Клин расширительного винт има сцепление с ъгъл на триене, което допринася за разширяване и осигурява определен ефект. 4️⃣ [Multi] : Квадратен u-образна скоба лесен за инсталиране и може да се използва широко в различни сценарии.Например, неподвижни тръбни съоръжения, такива като водопроводните тръби или на листа, дизайн и монтаж на автомобилни листни на листови ресори, механично връзка фитинги, превозни средства, кораби, мостове, тунели, железопътни линии и т.