3 Опаковки, Прозрачни Големи Чанти За съхранение на Дрехи, Кофи Кофи 85Л, Сгъваеми Сгъстено Водоустойчиви PVC Организаторите за Кабинет, Контейнери За Съхранение със ?
  • New

3 Опаковки, Прозрачни Големи Чанти За съхранение на Дрехи, Кофи Кофи 85Л, Сгъваеми Сгъстено Водоустойчиви PVC Организаторите

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Прозрачен контейнер за съхранение на дрехи от PVC】 Нашите чанти за съхранение под леглото са изработени от найлон и два тежкотоварни PVC-материал, който е устойчив на износване, разкъсване и водоустойчивостОкото, тъкани от найлон нишки, здраво вградени в твърда PVC плат, което повишава здравината на прозрачна чанта за съхранение.Може да се използва като чанта за багаж и чанта за мобилен телефон. ?【Прозрачна чанта за съхранение с двойни ципове и повишен дръжки】 Прозрачен контейнер за съхранение за по-лесен достъп и бърза идентификация на съхраняваните съдържание.С 2 здрави ципове, които лесно се плъзгат по цип по време на употреба.Копчета зашити от сгъсти плат за по-голяма носеща способност и по-малка вероятност от счупване, така че те да продължи по-дълго.Идеални за съхранение, преместване, транспорт, пране и т. ?【Чанта за съхранение с голям капацитет】 Всяка чанта за съхранение на мерки 19.7 инча (50 x 35 x 50 см).Капацитетът на съхранение е 85 л. идеален за постелки, ватирани одеала, възглавници, пуховых одеяла, коледни украси, играчки, сака или друга сезонни дрехи и т., Тя ще защитава елементите, които се пазете от вода, влага, прах и мръсотия. ?【Сгъваема кутия за съхранение на】 Този набор от сгъваеми чанти за съхранение на дрехи е мек и здрав, това може да се сгъва, когато не се използва.Подходящ за стаи в общежитието, тавани, мазета, в шкафовете, под леглото или дрешник и т. ?【Предпоставка, в комплект】Вие ще получите комплект непромокаеми торбички за съхранение на дрехи от 3 теми.Идеален за ежедневна съхранение и организация на вашия дом или за използване при преместването.Спецификации : Включва : 3шт Прозрачна Чанта за съхранение под леглото Материал : PVC Размер : 23.7 см Капацитет : 85 литра Цвят : прозрачен Особености : ?е Изработен от найлон и два тежкотоварни PVC материал, устойчив на абразия, устойчива на счупвания, водоустойчив и има дълъг срок на служба.