KLKCMS Стенни Висящи рафтове, 1 Веревочная Плаващ шелф за декоративни растения, Стелажи за търговски изложения на продукти за градината, на улицата или в помеще?
  • New

KLKCMS Стенни Висящи рафтове, 1 Веревочная Плаващ шелф за декоративни растения, Стелажи за търговски изложения на продукти

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* Изработени от дърво и въжета от коноп, тя изглежда просто и модерно повърхността му е тъмно кафява на цвят и има фигура, която можете да използвате като декорация на дома. * стена за ефективно използване на ъглов пространство.Особено за семейства с малки деца. * Можете да окачите в хола, спалнята и трапезарията, банята, кухнята или в друг ъгъл. * Дъска от масивна дървесина, изработени от здрав коноп прежди, осигурява достатъчна носеща способност и позволява да се съхранява и разпространява малки предмети. * Функционална полк с многопластов дизайн разширява пространството за съхранение и може да побере растения в саксии, свещи, рамки за снимки, козметика или други декоративни орнаменти. * Изработени от дърво и въжета от коноп, тя изглежда просто и модерно. повърхността му е тъмно кафява на цвят и има фигура, която можете да използвате като декорация на дома. * стена за ефективно използване на ъглов пространство.Особено за семейства с малки деца. * Можете да окачите в хола, спалнята и трапезарията, банята, кухнята или в друг ъгъл. * Дъска от масивна дървесина, изработени от здрав коноп прежди, осигурява достатъчна носеща способност и позволява да се съхранява и разпространява малки предмети. * Функционална полк с многопластов дизайн разширява пространството за съхранение и може да побере растения в саксии, свещи, рамки за снимки, козметика или други декоративни орнаменти.Описание : - Изработени от дърво и въжета от коноп, тя изглежда просто и модерно. повърхността му е тъмно кафява на цвят и има фигура, която можете да използвате като декорация на дома. - Може да се окачи в хола, спалнята и трапезарията, банята, кухнята или в някой ъгъл. - Функционална полк с многопластов дизайн разширява пространството за съхранение и може да съдържа растения в саксии, свещи, рамки за снимки, козметика или други декоративни орнаменти.

- Material:
Wood, Rope
- Note:
The fan-shaped rack is only suitable for use in corner walls, not in the air.
Size Chart:
Single Shelf Side Length:
28cm / 11.02inch
Height:
51.5/79/99cm
Package Includes:
1 Piece ing Corner Shelf(with rope and hook):
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.: