Mgo, разкриваща се от върха, сейф за клавиатура, чекмеджето, сейф с ключ, електронен цифров сейф, охраняем стоманена конструкция, домашен офис, бизнес хотел
  • New

Mgo, разкриваща се от върха, сейф за клавиатура, чекмеджето, сейф с ключ, електронен цифров сейф, охраняем

BGN 175.42

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ [Хуманен дизайн] - Външен отделението отделение, можете да замените батерията при затворена врата и да реши проблема разряженного на батериятаВградена скрита система за спешни keyhole и интерфейс декодер. ★ [Подсилени скрита панта от чиста стомана] - Цялата конструкция е сварена, на корпуса на кутията и врата скоростна интегрирани във всички посоки, инсталирана интегрирана анти-кражба система и да се повиши нивото на безопасност. ★ [Уникален дизайн плъзгаща се] - Може да бъде поставен в шкаф, лесно се извлича, добре маскирани. ★ [Монтажни отвори на дъното] - В долната част на кутията има четири монтажни отвора, които можете да инсталирате в шкафове, чекмеджета и постелки татами за предотвратяване на кражби и повишаване на коефициента на сигурност. ★ [Антистатик фланела] - Избягване на директен контакт между елементи и метални кутии, за да се предотврати появата на надраскване или повреда на предмети.Многофункционален сверхпрочный сейф, плъзгащи дизайн, голям чекмеджето, който се движи плавно, има за съпътстваща употреба на шарикоподшипнике.Кутията е достатъчно голяма, за да побере повече магазини.Тя се използва широко и може да бъде монтиран под бюро, или на малък площад.Много подходящ за къщи за почивка и краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти, може да се използва за определяне на бижута и други малки ценности.★ Защо са ни избрали : - Използването на увеличените болтове от здрава хромирана стомана е по-безопасни и издръжливи в сравнение.- Различни сцени скрити вътре и могат да бъдат монтирани в нощни тумбочках, шкафове, писмени маси и на други места.- Гидропневматические подпори, высокопрочные гидропневматические подпори, улесняват затваряне и отваряне.★ параметри : - Материал : висококачествена стоманена плоча - Начин на отключване : пръстов отпечатък + парола + ключ - размер : 15.

- Material:
high quality steel plate
- Opening method:
fingerprint + password + key
- size:
15.7*5.7*13.8 in
- weight:
14kg/30.8lb
★ prompt:
- Do not install it at the bottom of the cabinet. The emergency key hole is under the drawer to prevent your hands from getting in. It is recommended that the distance is 10cm/3.9in.:
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :