Didida Bling Калъф на Волана за Жени И Мъже, Универсален 15-Инчов Защитен калъф на Волана Suv с Диаманти (Черна Кожа с Червен диамант, стандартен размер [14,5-15])
  • New

Didida Bling Калъф на Волана за Жени И Мъже, Универсален 15-Инчов Защитен калъф на Волана Suv с Диаманти (Черна Кожа с Червен

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лукс и мода - Модерен и Очарователен дизайн бриллиантового своята практика на волана придава лукс на интериора на вашия автомобил Блясък под светлина : прониква през предното стъкло и придава блясък на вашия автомобил.Идеален подарък за момичета и жени. ▶ Калъф за волан от изкуствена кожа с декорация във формата на кристалите : Висококачествена изкуствена кожа и висококачествена диамантена обработка, по-устойчиви в сравнение с други подобни продукти, и няма да навреди на ръцете. ▶★ ★★ Стандартна засаждане : Този лъскав калъф на волана за жените-момичета универсално подходяща за волана с диаметър 37-38 см /14,5-15 см. ▶ Лукс и мода : Модерен и Очарователен дизайн бриллиантового своята практика на волана, добавляющий лукс в интериора на вашия автомобил. Блясък под светлината : искри през предното стъкло и се вижда колата.Идеален подарък за момичета и жени. ▶ Отлично усещане за допир : Кристални кристали ще масажирайте дланта и ще премахне умората от шофиране, ще ви отлично докосване и усещане. ▶ Лесна инсталация : Тази сверкающая покриване на волана изисква безпроблемно инсталиране.Просто сложете го направо на кормилото, и всичко е готово.Просто сложете капака в горната част на волана.Натиснете и задръжте горната част на капака и постепенно намали я с две ръце и от двете страни, за да затегнете. ▶ Калъф за волан от изкуствена кожа с декорация във формата на кристалите : Висококачествена изкуствена кожа и висококачествена диамантена обработка, по-устойчиви в сравнение с други подобни продукти, и няма да навреди на ръцете. ▶★ ★★ Стандартна засаждане : Този лъскав калъф на волана за жените-момичета универсално подходяща за волана с диаметър 37-38 см /14,5-15 см. ▶ Лукс и мода : Модерен и Очарователен дизайн бриллиантового своята практика на волана, добавляющий лукс в интериора на вашия автомобил.