вана за домашни Хамстери balacoo Прозрачен Пластмасов Контейнер Вана за Хамстери Тоалетна за Хамстери Санитарен Възел За Малки Животни Контейнер За Вана за Хамстери ?
  • New

вана за домашни Хамстери balacoo Прозрачен Пластмасов Контейнер Вана за Хамстери Тоалетна за Хамстери Санитарен Възел За Малки

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КАЛЪФ за вана за хамстер-Пясъчната вана за хамстер Изискан външен вид и с подходящ размер, изглежда красиво и особеноБАНЯ за ХАМСТЕРИ - Многофункционален дизайн, може да бъде както самостоятелна, така и тоалетна за домашни любимци.СУХА баня за чинчила-хамстер и морски свинчета, практичен и лек. ВАНАТА за малки животни, - е изработен от здрава пластмаса. МАЛКА вана за къпане на домашни животни-Подходящ за дома, ползване в магазин за домашни любимци, много компактен, лесен за съхранение и използване.КАЛЪФ за вана за хамстер-Пясъчната вана за хамстер Изискан външен вид и с подходящ размер, изглежда красиво и особено.БАНЯ за ХАМСТЕРИ - Многофункционален дизайн, може да бъде както самостоятелна, така и тоалетна за домашни любимци.СУХА баня за чинчила-хамстер и морски свинчета, практичен и лек. ВАНАТА за малки животни, - е изработен от здрава пластмаса. МАЛКА вана за къпане на домашни животни-Подходящ за дома, ползване в магазин за домашни любимци, много компактен, лесен за съхранение и използване.Осъществяване Списък 2 x вана за хамстер Характеристики -Размер : Около 20,50 X15,50 X8,50 см / 8,06 X6,09 X3 малка вана за домашни любимци. -Цвят : Прозрачна вана за домашни любимци - Подходящ за плуване хамстери, компактен и практичен, подходящ за домашни любимци. - Многофункционален дизайн, може да бъде както самостоятелна, така и тоалетна за домашни любимци, тоалетна за хамстери. - Много добре може да се съчетае с вашия домашен стил, по-топло и модерно малка вана за домашни любимци. -Материал : пластмаса вана за дребни животни - Изработен от устойчив материал, който лесно се увреди за дребни животни. - Създайте на вашия малък домашен любимец топла и щастлива обстановка за къпане, практично и креативную малка ванночку за домашни любимци.Описание на продукта Баня Hamster Този продукт представлява прозрачна купа за къпане на вашия домашен хамстер.