Каишка за часовник FitTurn, Съвместим с джапанки Ticwatch E3, Каишка за китката, за да Ticwatch C2/C2 Plus (от оникс и платина) Гривна за Ticwatch E/GTH/GTH Pro/2 верижка от Неръждаема Стомана
  • New

Каишка за часовник FitTurn, Съвместим с джапанки Ticwatch E3, Каишка за китката, за да Ticwatch C2/C2 Plus (от оникс и платина)

BGN 7.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закопчалката на ключалката 【Съвместима модел】 е Съвместима с Ticwatch E3 / GTH / GTH Pro / E / 2, съвместима с Ticwatch C2 (Onyx и Platinum), съвместим с smart часовника Ticwatch C2 Plus (Onyx и Platinum). 【Материал 】 е Изработен от висококачествен материал, от неръждаема стомана, подходящ в чорап, и той е здрав, закопчалка с метална катарама дава прост, но елегантен външен вид. 【Размер на каишка】 Подходящ за китката 5,5 "-8,5", с помощта на инструмент в помещение, ви позволява да конфигурирате подходящ размер, осигуряващи комфортен допир до запястью. 【Лесна инсталация】 Модернизирани и подобрени быстроразъемные пина се различават стабилна и надеждна производителност, много са лесни за инсталиране и демонтирането, не отваливаются и не се превърне в насипно състояние, са идеални. 【Предпоставка включва 】 2 x каишка за ръка (умен часовник в комплекта не са включени). 【Следпродажбено обслужване】 Ние предлагаме приятелско следпродажбено обслужване.Ние можем да го замени или да ви върне парите, ако срещнете някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Закопчалката на ключалката. 【Съвместима модел】 е Съвместима с Ticwatch E3 / GTH / GTH Pro / E / 2, съвместима с Ticwatch C2 (Onyx и Platinum), съвместим с smart часовника Ticwatch C2 Plus (Onyx и Platinum). 【Материал 】 е Изработен от висококачествен материал, от неръждаема стомана, подходящ в чорап, и той е здрав, закопчалка с метална катарама дава прост, но елегантен външен вид. 【Размер на каишка】 Подходящ за китката 5,5 "-8,5", с помощта на инструмент в помещение, ви позволява да конфигурирате подходящ размер, осигуряващи комфортен допир до запястью. 【Лесна инсталация】 Модернизирани и подобрени быстроразъемные пина се различават стабилна и надеждна производителност, много са лесни за инсталиране и демонтирането, не отваливаются и не се превърне в насипно състояние, са идеални.