Монтиране на стена за грамофонни плочи WANLIAN, 6 опаковки, Стенни Поставки за албуми на Винил, Акрил Титуляр за грамофонни плочи, Стенни полици За съхранение на Различ?
  • New

Монтиране на стена за грамофонни плочи WANLIAN, 6 опаковки, Стенни Поставки за албуми на Винил, Акрил Титуляр за грамофонни

BGN 7.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Покажете любимите си грамофонни плочи】 Декорирайте стаята си, за да слушате с помощта на този комплект винилови стенни планиниС всяка винил рафт можете да използвате илюстрацията с вашите плочи, за да трансформира външния вид на тъжната голи стени.Стилно визуализирайте вашите записи.всеки черен стенен винил притежателя идеален за демонстрации на най-ценните записи и сверхредких тиражи. 【Чудесен подарък за любителите на музиката】 Стенен винил дисплей с бърз достъп улеснява слушането на любимия си албум.Уникално за любителите на музиката, които имат нужда от дизайнерска система на дисплея, за по-големи колекции грамофонни плочи.Нашият рафтове за съхранение на грамофонни плочи, изработени от висококачествена здрава, но лека акрил. 【Подобри декора на дома си】 Тези винил плаващи рафтове непременно ще добави нотка на елегантност на всеки жилищно пространство, както и атрактивен дизайн определено ще направи вашата колекция от плочи в галерията на дома ви или в офиса.Подходяща за дом, магазин звукозаписно студио, бар, кафене и т. 【Друг език】Полк за грамофонни плочи, подходящи за съхранение на големи грамофонни плочи.Ако сте любител на грамофонни плочи, не можете да пропуснете това.Това много ясно ще покаже вашата виниловую плоча.Тази стойка за записи поддържа различни опции за настаняване, изберете уникален начин да покажете вашите скъпоценни записи!. 【Съотношение между цена и качество】 В комплект с монтиране на стена за грампластинок се получават 6 стенни рафтове за грамофонни плочи, както и монтаж на принадлежности, необходими за безопасна инсталация. 。 Ако по някаква причина сте недоволни от качеството на тези стенни рафтове за грамофонни плочи, съобщете ни, за да можем да си върне парите, или да ги заменят без въпроси. 【Покажете любимите си грамофонни плочи】 Декорирайте стаята си, за да слушате с помощта на този комплект винилови стенни планини.С всяка винил рафт можете да използвате илюстрацията с вашите плочи, за да трансформира външния вид на тъжната голи стени.Стилно визуализирайте вашите записи.всеки черен стенен винил притежателя идеален за демонстрации на най-ценните записи и сверхредких тиражи. 【Чудесен подарък за любителите на музиката】 Стенен винил дисплей с бърз достъп улеснява слушането на любимия си албум.Уникално за любителите на музиката, които имат нужда от дизайнерска система на дисплея, за по-големи колекции грамофонни плочи.Нашият рафтове за съхранение на грамофонни плочи, изработени от висококачествена здрава, но лека акрил. 【Подобри декора на дома си】 Тези винил плаващи рафтове непременно ще добави нотка на елегантност на всеки жилищно пространство, както и атрактивен дизайн определено ще направи вашата колекция от плочи в галерията на дома ви или в офиса.