ALREMO HUANGXING - Кутия за Салфетки Кутия за кубчета Салфетки Кристални Аксесоари За Баня Здрав Държач за Кърпички, Кутии за Салфетки Ресторант за Бани Офис (Златен) (Цвят:
  • New

ALREMO HUANGXING - Кутия за Салфетки Кутия за кубчета Салфетки Кристални Аксесоари За Баня Здрав Държач за Кърпички, Кутии за

BGN 41.71

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Практичен и здрав, Изработен от висококачествена неръждаема стомана + изкуствен кристал, изящни ръчно изработени работаСтилен и елегантен Повърхността на кристала прави капака на кутията за салфетки е много красива, блестяща и сияйна.Применимая сцена е универсална за вашия автомобил и дома. и направете вашия автомобил или дом е на мода.Стабилна основа Стабилна основа от неръждаема стомана, лесно се плъзга по-безопасно да се използва.Красива украса Приятен декоративен щрих на вашия вана и балкон стаите, ресторанта, офиса, дома, автомобилестроению.Практичен и здрав, Изработен от висококачествена неръждаема стомана + изкуствен кристал, изящни ръчно изработени работа.Стилен и елегантен Повърхността на кристала прави капака на кутията за салфетки е много красива, блестяща и сияйна.Применимая сцена е универсална за вашия автомобил и дома. и направете вашия автомобил или дом е на мода.Стабилна основа Стабилна основа от неръждаема стомана, лесно се плъзга по-безопасно да се използва.Красива украса Приятен декоративен щрих на вашия вана и балкон стаите, ресторанта, офиса, дома, автомобилестроению. Практичен и здрав, Изработен от висококачествена неръждаема стомана с изкуствен хрусталем изящни ръчно изработени работа. Красива украса Приятен декоративен щрих на вашия вана и балкон стаите, ресторанта, офиса, дома, автомобилестроению. Стилен и елегантен Повърхността на кристала прави капака на кутията за салфетки е много красива, блестяща и сияющей4. Стабилна основа Стабилна основа от неръждаема стомана, лесно се плъзга по-безопасно да се използва. Применимая сцена е универсална за вашия автомобил и дома. и направете вашия автомобил или дом е на мода.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за салфетокматериал : Неръждаема стомана + изкуствени кристаллыразмер : прибл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tissue Box
Material:
Stainless Steel + Artificial Crystal
Size:
Approx. 6 * 12 * 20cm / 2.4 * 4.7 * 7.9in
Color:
Silver, Gold (optional)
Package List:
1 * Tissue Box:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :