LUKDS Персонализирани Украса за Коледната Елха с Елени 2021 - По поръчка, Направи си сам, Напишете Името, Сладък Дядо коледа, Коледна Украса с Елени, Семеен Коледен Компл?
  • New

LUKDS Персонализирани Украса за Коледната Елха с Елени 2021 - По поръчка, Направи си сам, Напишете Името, Сладък Дядо коледа,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?УКРАСА със собствените си ръце - Можете да добавите свой собствен стил и индивидуален подход, за да украсят с помощта на тънък флумастер, оставете да изсъхне, след което получава, той ще остане на повърхносттаАко сте допуснали грешка, ви трябва само да използвате 91% отговарят на алкохол, за да го изтриете. ? Са ИЗРАБОТЕНИ от висококачествена смола - Ние произвеждаме нашите персонализирани бижута от висококачествена майларовой смола, която е здрав, но е лесно за да се гарантира дълъг качество и се предлага с линия от червена панделка, която може лесно да виси на стената, дръжката на вратата или прозореца, или виси на домашна коледна елха, за да украсят своя коледен декор!. ?ПЕРФЕКТНАТА КОЛЕДНА УКРАСА - създаване на обстановка за всеки член от семейството, написани от ръката на имена и красиви благословии ще добавят индивидуалност, прехвърляне на топлината и възбудата празници.Няма по-добър начин да създадете своя семейна традиция, в този празничен сезон, отколкото персонализирани семейни коледни украси. ?УНИКАЛНИ РЪЧНО изработени ПОДАРЪЦИ по ПОРЪЧКА - за Украса - една от най-приятните идеи за подаръци за Коледа.Семейно коледна украса, на която са изброени имената на всеки член на семейството, с посочване на годината, ще се превърне в чудесен коледен подарък за вашите съседи, семейство, приятели, членове на църквата, баби и дядовци.Това е един лесен и ценен начин да ви поздравя с празниците. ? ДОБРО СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ, ние поддържаме високи стандарти на качеството.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време.Вашето удовлетворение е важно за нас.Согрейтесь тази зима и празнувайте в семейна почивка с нашия Уютен семеен декорация от елен.Декорирайте коледно дърво по индивидуален орнаменти, който ще е весело и празнично.Нашето Уютно коледна украса "Семейство елени" е същото мило и нежно, както и всеки член на семейството.