Прозрачна респиратор с 2091 филтър за многократна употреба и Прозрачна Респиратор с предпазни очила и 8 Активни хлопковыми Респираторни 6001 филтри е Идеално за обраб?
  • New

Прозрачна респиратор с 2091 филтър за многократна употреба и Прозрачна Респиратор с предпазни очила и 8 Активни хлопковыми

BGN 13.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【?⚕️ Гуманизированный дизайн】 : многофункционална професионална газова предна капачка, половината предна корица, двойна филтрация, висок ефект на филтриране, висока производителностКомплекс предотвратява пръскане с мъгла и проникване на тонкодисперсных вещества и ефективно блокира 99,97% цветен прашец, прах и други частици във въздуха. 【Двойна защита】 : Професионална полумаска XINBTK с двойна система от филтри, която може ефективно да блокират различни вредни вещества.В работната зона се намират досадни двойки / газове, като например химикали, стъкло, метал, боя, селскостопански стоки и формалдехид.Предотвращайте образуването на прах, частици по време на заваряване, рязане, шлайфане, нанасяне на графити и други механични операции. 【?⚕️ Удобни за носене】 : Калъф за половината от лицата, изработен от висококачествени силиконови смесовых материали, подчертава мека текстура на лицето, а теглото е по-лесно на други покривала половината лице.Той не ще бъде силно се притиска към лицето, осигурявайки комфорт при носенето и още по-голяма издръжливост, ергономична структура и дизайн. 【Мощен смукателния клапан клапан за издишване】 Ниско съпротивление дишане за намаляване на риска от умора на потребителя и да се придаде допълнителен комфорт.Капак на клапан за издишване насочва издишания от белите газ и влагата надолу, за да се намали ръми. 【?⚕️ Задоволително обслужване】 : Осигурете най-основна и сигурна защита за семейството.Ние предлагаме 1 защитна маска на половината лице и 2 сменяеми филтър от памучна вата.Ние се стремим към това, че сте били доволни на 100% .Ако имате някакви въпроси относно защитни маски на половината от лицата, моля, свържете се с нашия отдел за следпродажбено обслужване. защитна маска на половината от лицето с 2091 филтри и множество защитна маска на половината от лицето в комплект с предпазни очила и 8 активни хлопковыми респираторни 6001 филтри е Идеално за обработка на дървесина, боядисване на стени, обработка, заваряване.