U-Образна форма, Плъзгащи заключване за шкаф със защита от деца - богат на функции Капаче за защита на деца, Регулируеми Капаче за защита на деца, за домашни шкафове, ?
  • New

U-Образна форма, Плъзгащи заключване за шкаф със защита от деца - богат на функции Капаче за защита на деца, Регулируеми

BGN 5.06

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обещават се използва Оригиналния МатериалГладка повърхност. 2 Бутона за подхлъзване.Достатъчно здрав и издръжлив.Извита Подсилени край.Защитете кожата и мебели.Плоска основа без драскотини. ✓Защита на бебета И домашни животни от ЕВЕНТУАЛНА опасност - подобрена U-образна форма на защитно заключване за кабинет, който предпазва от децата, доста е лесен за използване и за възрастни, но достатъчно здрав, за деца / домашни любимци не се счупиха.Този U-образна заключване за деца / плъзгаща ключалка за шкаф със защита от деца предпазва от увреждане на бебета и домашни животни или обезобразяване на вътрешния декор, като се избягва домашни токсични материали / неприятни микроби / храна и блюдец / оръжия / остри опасни комплекти / видеоигри / алкохол и т. Плъзгащите U-образна заключване Aberzey носи на родителите повече да се улесни. ✓ Лесен За използване - Просто пъхнете / подслушване без никакво лепило или инструменти, плавно натискайте и натискайте му на необходимата дължина и под ъгъл, вътрешна прислужници закрепят здраво и да се задържи, без пробиване, не отваряйте, докато не ви се наложи, подходящи за повечето вътрешни възли и дръжки.Така лесно се управлява /, Можете да използвате няколко шкафчета и верига за удължаване, когато дръжките са широки.Накратко, той е съвместим с всички видове мебели с дръжки. ✓ЗДРАВИ КЛЮЧАЛКИ - Нашите предпазни ключалки за детски кабинет, изработени от действително нетоксичен материал ABS.Тези брави за децата кутии са трайни и многоразовы в продължение на много години, те са тежкотоварни.Можете да използвате тези брави за детски кабинет в продължение на дълъг период от време. ✓МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ - тези подобрени плъзгащи U-образни брави за шкафове, защитени от деца, може да се използва във всяка част на вашия дом.Можете да го използвате като детски ключалки за шкафове и чекмеджета в хола, спалнята и кухнята.Не само за бебета / деца, този замък за кабинет, подходящи за отглеждане на домашни животни, като предотвратява попадането на котки / кучета във вашата кухня / спалня / тоалетна / пералня и т. ✓ ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ние се стремим да доставят продукти с високо качество и без риск.Вашето помещение подкрепена 100% гаранция за удовлетвореност, без никакви въпроси.Няма значение, за деца / възрастни хора / домашни любимци : направете подарък / купете за сигурност и доверие, бъдете сигурни, щастлив живот. ✓Защита на бебета И домашни животни от ЕВЕНТУАЛНА опасност - подобрена U-образна форма на защитно заключване за кабинет, който предпазва от децата, доста е лесен за използване и за възрастни, но достатъчно здрав, за деца / домашни любимци не се счупиха.Този U-образна заключване за деца / плъзгаща ключалка за шкаф със защита от деца предпазва от увреждане на бебета и домашни животни или обезобразяване на вътрешния декор, като се избягва домашни токсични материали / неприятни микроби / храна и блюдец / оръжия / остри опасни комплекти / видеоигри / алкохол и т.