Преносим Диспенсер за зъбни конци, Преносим Калъф за Зъбни конци за Пътуване, Автоматична Кутия За съхранение на зъбни конци за възрастни, Органайзер за зъбни конц?
  • New

Преносим Диспенсер за зъбни конци, Преносим Калъф за Зъбни конци за Пътуване, Автоматична Кутия За съхранение на зъбни

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Лесна за употреба] При използване на опаковка за почистване на зъбни конци внимателно натискайте копче и конец за зъби ще отиваме все по-далеч долу, всеки път, когато натиснете върху нея ще се издават само на един конец за зъби, без да докосвате други, което прави цялата опаковка за почистване на зъбни конци по-гигиеничным [Преносим опаковка зъбни конци] Ние сме подготвили за вас паста за пръчка високо напрежение по 6 бр. на всеки калъф за преносим зъбни конци и допълнителни 100 бр. същата зъбни конци.По-съвършен и интелигентен дизайн, диспенсер за зъбни конци избавя от неудобството, свързани с използването на зъбни конци и съхраняването чрез добавяне на слой хигиенна защита състояние на ума спокойствие. [Зъбни конци премиум-клас] са Изработени от висококачествена здрава зъбни конци, която няма мирис и не распушается, не повръща, не щракне и не простират, за ефективна защита на зъбите и скоби.Конструкцията на клечки за зъби в края на зъбни конци е по-ефективна за премахване на остатъци храна и за поддържане на здравето на устната кухина. [Предмети от първа необходимост за освобождаването] Опаковка за зъбни конци с размера на дланта си, което е удобно за носене, когато излизате на улицата, пътувате или правите бизнес пътуване, това е добър избор, сложи го в джоба си, бъдете готови. опаковка за зъбни конци се различава от предишния традиционния начин, а дизайнът става все по-модерен и красив, това е идеалният подарък за себе си, семейството и приятелите. [Екологично чист и многократна употреба] Лесно се добавя, просто отворете задния капак, за да добавите.Вътрешен дизайн, вземи го, той няма да доведе до замърсяване на други зъбни конци, чист и гигиеничный.Моля, не хвърляйте картонената опаковка след употреба, можете да си купите четка за темата в нашия магазин, държачи за зъбни конци на други марки може да не са съвместими с дозатор.

Clean the inside of the mouth :
Color:
Ivory White/Forest Green/Princess Pink
Note:
1. Due to the light difference, the color may be slightly different. 2. Please allow slight differences due to manual measurement.