Феята на Капповая защита Tranquility PRO 2.0 - Циклене на мундщука - Капповая защита за зъбите през нощта и Защита от привеждане в съответствие хапят по време на сън при брук?
  • New

Феята на Капповая защита Tranquility PRO 2.0 - Циклене на мундщука - Капповая защита за зъбите през нощта и Защита от привеждане

BGN 10.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАКСИМАЛНА ПОДКРЕПА на БРУКСИЗЪМ // Предотвратява скърцане със зъби през нощта 7 Устата охрана трябва да прилепва плътно към устата си!.ПРЕЦИЗНОСТ // Автоматична формовка под своя хапка, просто се вари във вода, а след това надкусите мундщука, за да се получи удобен мундщук, адаптирани при ухапване а.Загрейте вода и налейте гореща вода в съд, достатъчно голяма, за да може в него може да се потапя на мундщука;1б.Вземете още един контейнер с вода от чешмата нормална температура.ЯСНО ИЗМЕРВАНЕ на // Екран за лесно калибриране на апликатора за уста в съответствие с вашите желаните настройки 5. Ако матрицата на пипане изглежда гъста, след това извадете я от устата си и поставете в друг съд с вода. Извадете от друга капацитет и да сложите в устата си за теста.УНИКАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ за ЗАКЛЮЧВАНЕ // Технологията Precision lock, определя говорител на място при желаната настройка, можете да промените по всяко време 2. Уверете се, че мека пластмаса сигурно място на твърдия пластмаса (уверете се, че всички ниппели здраво закрепени).Погружайте само на 60-90 секунди. Разклатете излишък топла вода и сложи в устата си;.НОВИЯТ ДИЗАЙН // Прави каппу най-ефективният мундштуком на пазара 4a.Силно прикусите и высосите целия въздух.Освен това, плътно стиснете устни, за да е мека част на гела сформовалась още по-добре.Прикусывая, не забравяйте прикусывать твърде силно там, където зъбите прокусили мек гел и сега е в контакт с твърда пластмаса.МАКСИМАЛНА ПОДКРЕПА на БРУКСИЗЪМ // Предотвратява скърцане със зъби през нощта 7. Устата охрана трябва да прилепва плътно към устата си!.ПРЕЦИЗНОСТ // Автоматична формовка под своя хапка, просто се вари във вода, а след това надкусите мундщука, за да се получи удобен мундщук, адаптирани при ухапване а.Загрейте вода и налейте гореща вода в съд, достатъчно голяма, за да може в него може да се потапя на мундщука;1б.Вземете още един контейнер с вода от чешмата нормална температура.ЯСНО ИЗМЕРВАНЕ на // Екран за лесно калибриране на апликатора за уста в съответствие с вашите желаните настройки 5. Ако матрицата на пипане изглежда гъста, след това извадете я от устата си и поставете в друг съд с вода. Извадете от друга капацитет и да сложите в устата си за теста.