BATRC SYXYSM Украса за аквариум с Осьминогом, Изкуствени Аксесоари за Озеленяване, Пещера, Украса за аквариум с Рибки (Цвят: A9)
  • New

BATRC SYXYSM Украса за аквариум с Осьминогом, Изкуствени Аксесоари за Озеленяване, Пещера, Украса за аквариум с Рибки (Цвят:

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Изработен е от висококачествени материали и е безвреден. Накисват във вода за известно време не променя цвета, да не промени цвета си. Може да се използва за декорация на аквариуми, предмети от бита и мебели за работния плот. Теми, поставени в аквариум, придават аквариуму на естественото дишане, което позволява на рибата да се движат свободно в него. Лесен за почистване, моля, изплакнете няколко пъти с чиста вода, преди да се сложи в баня. Изработен е от висококачествени материали и е безвреден. Накисват във вода за известно време не променя цвета, да не промени цвета си. Може да се използва за декорация на аквариуми, предмети от бита и мебели за работния плот. Теми, поставени в аквариум, придават аквариуму на естественото дишане, което позволява на рибата да се движат свободно в него. Лесен за почистване, моля, изплакнете няколко пъти с чиста вода, преди да се сложи в баня.