М Литиева батерия, Водоустойчива С Жълта светлина Сигурен Монитор заряд-Разряд Литиева батерия В Проценти в Реално Време, Без Защита на Обратна връзка за RV (9 Линии)
  • New

М Литиева батерия, Водоустойчива С Жълта светлина Сигурен Монитор заряд-Разряд Литиева батерия В Проценти в Реално Време,

BGN 38.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Функция : 1 Дисплей В реално време : LY6 W осигурява превъзходно многофункционален дисплей с висока разделителна способност.Следи капацитет на батерията и състоянието на напрежение в реално време, което ви позволява да знаете точно обемът аккумулятора2. ЗАЩИТА : Мониторинг на състоянието на заряд на батерията в проценти и напрежение в реално време, положителните и отрицателните полюси са пряко свързани със защита от обратно свързване, са безопасни за употреба и лесни за подключении3. Преносим И водоустойчив : Преносим водоустойчив волтметър, идва с малък размер, лек, водоустойчив поверхностью4. Применимая сцена : Светло жълт цвят, ясно и лесно да видим, подходящ за АВТОБУСА, колата е с акумулаторна батерия и т. Устойчив на надраскване материал : използва се чувствате материал ABS, има удар, устойчивост на надраскване, екологично сигурен е Как да използвате : Байонетный тип с метода на инсталиране на брояч на електроенергия в корпус, лесно за инсталиране.Спецификация : Тип елемент : Индикатор за капацитет на батерията Материал : ABS Модел : LY6 WDisplay Цвят : жълт Температура на съхранение : -20-60 градуса по Целзий температура на Работа : -20-50 градуса по Целзий е Подходяща за джипове, автомобили с акумулаторни батерии и т. Списък на пакетите : 1 x Индикатор1 x Линейка4 x винт.

Item Type:
Battery Capacity Indicator
Material:
ABS
Model:
LY6W
Display Color:
Yellow
Storage Temperature:
-20-60 Degrees Celsius
Working Temperature:
-20-50 Degrees Celsius
Suitable for RVs, battery cars, etc.:
Package List:
1 x Indicator:
1 x Line:
4 x Screw: