Trjgtas Класически Кухненски Душ, Кран 3 Нива, Може да се контролира с Въртене на 360 Градуса, Спестяващ Вода, Душ В Банята, Кран, Аксесоари За Смесители С филтър за a/Сребр?
  • New

Trjgtas Класически Кухненски Душ, Кран 3 Нива, Може да се контролира с Въртене на 360 Градуса, Спестяващ Вода, Душ В Банята,

BGN 4.38

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Завъртане на кухненска мивка и душ-кабина с функции за пестене на вода ★ Това изключва попадането на вода обратно в купа, в същото време повишаване на смачивающую способност и производителност. ★ Висококачествени материали от неръждаема стомана, светъл хром отвън. ★ Стилно и красиво, - не ще. ★ Издръжлив, стилен, красив Добър аксесоар за баня за дома или хотела. ★ Завъртане на кухненска мивка и душ-кабина с функции за пестене на вода. ★ Това изключва попадането на вода обратно в купа, в същото време повишаване на смачивающую способност и производителност. ★ Висококачествени материали от неръждаема стомана, светъл хром отвън. ★ Стилно и красиво, - не ще. ★ Издръжлив, стилен, красив Добър аксесоар за баня за дома или хотела.