Сменяеми Самозалепващи се лепенки MagnetRX® с точечными магнити - Сменяеми Кръгли Бандажные подложки Премиум-клас (50 опаковки)
  • New

Сменяеми Самозалепващи се лепенки MagnetRX® с точечными магнити - Сменяеми Кръгли Бандажные подложки Премиум-клас (50 опаковки)

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☑️ КРЪГЛИ СМЕНЯЕМИ ЛЕПЕНКИ – малки пластири, предназначени за настаняване на малки точкови магнити в центъра и лепене на тялото (МАГНИТИ В комплекта не са включени). ☑️ 50 ОПАКОВКИ – всяка опаковка съдържа 50 на пластира за захранване на малки точкови магнити.Тези сменяеми лепенки работят най-добре с магнитни пластырями Magnet RX Strength Ultra. ☑️ Най-високо КАЧЕСТВО – Нашите медицински лейкопластыри са изработени от високо еластичен памук, който е дышащим, водоустойчиви покрития и може да остане в сила в продължение на няколко дни!. ☑️ ХИПОАЛЕРГЕННИ – сменяеми самозалепващи се лепенки безопасен за прилагане върху кожата и се оставя да престои физическо натоварване, изпотяване, дори може да се носи под душа - повече никакви алергични реакции или обриви по кожата!. ☑️ ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ – Ние сме сигурни, че нашите сменяеми лейкопластыри са най-добрите на пазара.Ако не сте напълно доволни от покупката си, просто се свържете с нас и ние ще възстановим парите си в пълен размер. ☑️ КРЪГЛИ СМЕНЯЕМИ ЛЕПЕНКИ – малки пластири, предназначени за настаняване на малки точкови магнити в центъра и лепене на тялото. (МАГНИТИ В комплекта не са включени). ☑️ 50 ОПАКОВКИ – всяка опаковка съдържа 50 на пластира за захранване на малки точкови магнити.Тези сменяеми лепенки работят най-добре с магнитни пластырями Magnet RX Strength Ultra. ☑️ Най-високо КАЧЕСТВО – Нашите медицински лейкопластыри са изработени от високо еластичен памук, който е дышащим, водоустойчиви покрития и може да остане в сила в продължение на няколко дни!. ☑️ ХИПОАЛЕРГЕННИ – сменяеми самозалепващи се лепенки безопасен за прилагане върху кожата и се оставя да престои физическо натоварване, изпотяване, дори може да се носи под душа - повече никакви алергични реакции или обриви по кожата!. ☑️ ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ – Ние сме сигурни, че нашите сменяеми лейкопластыри са най-добрите на пазара.