Abaodam 5 бр. Държач за лакомства от Тиква, инструмент за изтегляне на бонбони за Хелоуин, ведерко за предложения, Без осветление - Размер S (случаен тип)
  • New

Abaodam 5 бр. Държач за лакомства от Тиква, инструмент за изтегляне на бонбони за Хелоуин, ведерко за предложения, Без осветление

BGN 3.23

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Класическа форма на тиква и дизайн за тиква овесена повърхността с великолепен цвят пластмасов материал със здрава конструкция за продължителна употреба.Не е лесно това да се направи.Черна дръжка с леко тегло за по-лесна и удобна за носене.Специално проектиран за Хелоуин.Отлично подходящи като подаръци за партита или предложения.Класическа форма на тиква и дизайн за тиква овесена повърхността с великолепен цвят. пластмасов материал със здрава конструкция за продължителна употреба.Не е лесно това да се направи.Черна дръжка с леко тегло за по-лесна и удобна за носене.Специално проектиран за Хелоуин.Отлично подходящи като подаръци за партита или предложения.Описание на Този титуляр за лакомства от тиква ще се превърне в чудесно допълнение към вашия случай, независимо дали това е централният елемент на масата, до горе напълнен вкусни лакомства, или подарък за децата на парти.Тя е изработена от първокласни пластмаса във формата на тиква с черна дръжка. за всяко парти в чест на Хелоуин.Характеристики Дизайн : Случаен тип.- Материал : Пластмаса.- Размер : прибл. 2 инча (Д * Ш * В). - пластмасов материал със здрава конструкция за продължителна употреба.Не е лесно това да се направи.- Черна дръжка с леко тегло за по-лесна и удобна за носене.- Класическа форма на тиква и дизайн за тиква овесена мордочки с великолепен цвят.- Специално проектиран за Хелоуин.Отлично подходящи като подаръци за партита или предложения.Пратката включва 5 * Държач за лакомства от тиква, инструмент за изтегляне на кофи за шоколадови бонбони на Хелоуин, без осветление-размер S (случаен тип).