Kraken Sign Co. - Плака само за работниците и служителите с лепило - 9 x 3 - Бели букви на черен фон - Лесен за инсталиране и добре видима (пет опаковки)
  • New

Kraken Sign Co. - Плака само за работниците и служителите с лепило - 9 x 3 - Бели букви на черен фон - Лесен за инсталиране

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Перфектния размер - 9 "x 3" ✅ Е изработен от устойчива пластмаса - Заоблени ъгли придават елегантен вид. ✅ Добре забележим - лесно различимая бели букви на черен фон. ✅ Лесна инсталация - Самоклеящийся лепило, приложен към обратната страна на марката. ✅ Купувайте повече и спестете -Икономична опаковка от 5 броя.Използвайте този знак, за да е ясно и да задържи своите клиенти далеч от частни зони, предназначени само за служители.Независимо дали перално помещение, стая за почивка, кухня, конферентна зала, този знак ще даде да се разбере, в каква зона за вашето заведение не се допускат клиентите си.Този знак е изработен от пластмаса, която издържа дълго време и лесно почистване.Бели графики и текст върху черен фон осигуряват висока видимост, им е лесно да се види от другия край на стаята.Дизайнът е със заоблени ъгли, даващ му елегантен и модерен вид.Здрава самозалепваща основа е включено в комплекта за лесен монтаж.Размери на знака - 9 см в ширина и 3 инча височина.