NUOBESTY Цветни Топки с pom-помераните Инчов Разнообразни Помпонов Многоцветное Декоративно-приложното Изкуство на Топки с pom-помераните за Хобита и Занаяти САМ Матери?
  • New

NUOBESTY Цветни Топки с pom-помераните Инчов Разнообразни Помпонов Многоцветное Декоративно-приложното Изкуство на Топки с pom-помераните

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

120шт малки помпонов, което е достатъчно за вас и приятелите, за да направите красиви поделочный проектТе са с добро качество, имат пълната форма и добра еластичност.И тяхното не е лесно да се деформира с мека повърхност, която е много подходящ за производство на занаяти собствените си ръце.Децата могат да създават художествени проекти и да даде воля на въображението си с помощта на тези помпонов.Пухкави малки топки-помпоны на пипане меки, можете да ги използвате като шарма за кола и чанта със собствените си ръце, ключодържател с пискюли и аксесоари за мобилен телефон.Отличен за гирлянди, ресни, партита, украси, ръчно изработени подаръци, детски училищни проекти, бира проекти и много други.Описание на 120 бр. высокоэластичные и многоцветни помпоны, могат да бъдат приложени за създаване на детски играчки, гирлянди, подаръци под формата на венци, художествени проекти, колиета, бира занаяти, накити, костюми и т. чудесно за гирлянди, ресни, партита, украси, ръчно изработени подаръци, детски училищни проекти, бира проекти и много други.Характеристики - Цвят : Смесен цвят. - Материал : Полиестерна прежда. - Размер : 3 x 3 x 3 см. малки помпонов, което е достатъчно за вас и приятелите, за да направите красиви поделочный проект. - Може да се прилага за украса на сватба, дом, детски училищни проекти и други случаи. - Децата могат да създават художествени проекти и да даде воля на въображението си с помощта на тези помпонов. - Цветни помпоны лесно да се започне да се създаде за деца. - Тези малки топки-помпоны приятно на допир, можете да ги използвате като шарма за кола и чанта със собствените си ръце, ключодържател с пискюл и аксесоари за мобилен телефон. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.