AQWANO, 3 опаковки, Очила за четене в метална рамка, Блокиране на Синята светлина, за Мъже, Стилни Очила за четене с Удобен кутия пролетта панти, Очила с Антирефлексно UV ?
  • New

AQWANO, 3 опаковки, Очила за четене в метална рамка, Блокиране на Синята светлина, за Мъже, Стилни Очила за четене с Удобен

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Очила за четене, блокер синя светлина] блокиращите синя светлина и лещи UV400 може да филтрира по-голямата част от вредната синя светлина и UV400, намаляват зрителна умора, отблясъци и дискомфорт от мобилен телефон, таблет, компютър и работа на устройства, блокират вреден синя светлина за излъчване на телевизия мобилен компютър, най-добре предпазват очите ви [3 опаковки ридеров MAN в метална рамка] 4 опаковки метални полнокадровых очила за четене със същото увеличение.оставете един от тях у дома, на работа, в жабката на колата, в дамска чанта, раница или носите със себе си, за да има под ръка, когато и където ви е необходима. [Високо качество И трайност] мъжки слънчеви очила за четене в рамка от неръждаема стомана се използват висококачествени пластмасови лък тел и акрилни лещи, трайни и не изчезват, с пружинным тръба на шарнирна връзка осигуряват удобен за кацане, не защемляя лицето. [ПРОФЕСИОНАЛЕН и ясен] професионална и точна настройка градуса с прозрачни лещи. увеличаване на силата 1. Ще ви позволи да имат ясна визия и пъстър свят. стилен дизайн ще ви позволи да изглеждате много по-млади. страхотни подаръци за мъже. [Гаранция без риск след продажбата] -Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви възстановим парите или заменят ги нови продукти, вие не рискувате пазаруване.Лещи AQWANO premium с защита от синя светлина ще защити очите ви и ще премахне цифрова умората на очите по време на преглед, ще ви доставят удоволствието от дигитален живот.Ще можете да се наслаждавате на щастлив живот.Изберете очила AQWANO, за да се сбогува с тези проблеми.Очила AQWANO защита на вашето зрение от вредните сини лъчи, за осигуряване на защита в рамките на деня от вредното въздействие на высокоэнергетического видимата синя светлина и UV400.